Να σας συστήσουμε τα floral πουκάμισα ή πουκάμισα παραλίας: Είναι πουκάμισα με λουλούδια που φορούνται συνήθως τους καλοκαιρινούς μήνες καθώς ταιριάζει η διάθεσή τους περισσότερο με την εποχή.Συνεπάγεται ότι τα συναντάμε περισσότερο κοντομάνικα και είναι συνήθως εμπριμέ. Φυσικά μπορείτε να τα βρείτε και με απλούς χρωματικούς συνδυασμούς όπως για παράδειγμα μαύρο με γκρι λουλούδια ή λευκό με μπλε. Τι μας έκανε να τα αγαπήσουμε; Αρχικά δεν ήταν ιδιαίτερα αρεστά πουκάμισα καθώς η ιδιαιτερότητά τους δεν είχε απήχηση στο κοινό. Τα είδαμε πρώτα από δημοφιλή άτομα και τηλεοπτικά πρόσωπα και τα σχολιάσαμε αρκετά άλλοι με θετικά και άλλοι με αρνητικά σχόλια. Στην συνέχεια βέβαια ολοένα και περισσότεροι δοκίμαζαν να προσθέσουν στην ντουλάπα τους ένα τέτοιο κομμάτι με συμπέρασμα ότι όχι απλά είναι πολύ όμορφα αλλά και πολύ βολικά και άνετα! Με μία μόνο μονόχρωμη βερμούδα απογειώνουν το στυλ χωρίς καμία προσπάθεια.

 

Πως να συνδυάσω ένα floral πουκάμισο;

 

1.Πουκάμισα Παραλίας

 

Πουκάμισο Παραλίας: Φλοράλ πουκάμισο με μαγιώ

 

 

Μπορούμε να τα φορέσουμε στην παραλία. Είναι από τα πιο ταιριαστά πουκάμισα για την θάλασσα και φορούνται ανοιχτά συνδυάζοντάς τα με το μαγιώ και μία ωραία αλυσίδα στο λαιμό. Προτιμίστε υφάσματα που ταιριάζουν στην περίπτωση και στην θερμοκρασία όπως το λινό.

 

2.Βραδινή Έξοδος

 

Ανδρικό φλοράλ πουκάμισο για βραδινή βόλτα

 

 

Μπορείτε να τα επιλέξετε στην βραδινή σας έξοδο. Συνδυάστε τα με μία Chinos βερμούδα τολμώντας με τα χρώματα ή και χρησιμοποιόντας ήπιες χρωματικές παλέτες, περιποιηθείτε λίγο τα μαλλιά σας και επιλέξτε ένα ωραίο σνίκερ και θα κάνετε σίγουρα εντύπωση! Μην ξεχάσετε να φορέσετε το αγαπημένο σας ρολόι και γιατί όχι μία αλυσίδα στο λαιμό.

 

3.Διακοπές

 

Φλοράλ πουκάμισο στις διακοπές και στην θάλασσα

 

 

Μην ξεχάσετε να βάλετε στην βαλίτσα σας το αγαπημένο σας φλοράλ πουκάμισο! Φορέστε το ανοιχτό με ένα ραντάκι ή ένα T-Shirt και μία Cargo βερμούδα κατά την διάρκεια της ημέρας και το βράδυ αλλάξτε το παντελόνι σας, φορέστε κάτι πιο επίσημο και κρατήστε το είτε ανοιχτό με την μπλούζα σας είτε κλειστό για πιο Casual ύφος.

 

Ας δούμε τι πουκάμισα φλοράλ μπορείτε να επιλέξετε:

 

1.Χαβανέζικο Πουκάμισο

 

Χαβανέζικο Πουκάμισο για το Καλοκαίρι

 

 

Τα χαβανέζικα πουκάμισα είναι όσα έχουν εξωτικά λουλούδια για print όπως Πουλί του Παραδείσου,Ιβίσκος ,κ.α. Μπορείτε να τα φορέσετε και στην θάλασσα αλλά και στην βραδινή σας έξοδο και είναι τα πουκάμισα που φαίνεται να επιλέγονται περισσότερο.

 

2.Μάο Πουκάμισο

 

Μάο Αντρικό Πουκάμισο Φλοράλ

 

 

Τα μάο πουκάμισα είναι από μόνα τους τάση και όταν είναι και φλοράλ είναι ότι πιο in μπορείτε να επιλέξετε! Μάο είναι ο ιδιαίτερος γιακάς που δεν διπλώνει προς τα έξω. Μπορείτε να βρείτε πληθώρα σχεδίων σε κοντομάνικα φλοράλ.

 

3.Πουκάμισο με φύλλα

 

Καλοκαιρινό Αντρικό Πουκάμισο με Φύλλα και Λουλούδια

 

 

Πολλά φλοράλ πουκάμισα δεν περιέχουν λουλούδια αλλά φύλλα λουλουδιών. Συνήθως σε αυτήν την κατηγορία βρίσκουμε πουκάμισα όπου το χρώμα του πουκάμισου και των φύλλων είναι το ίδιο χρώμα σε διαφορετικούς τόνους και έτσι είναι μία καλή πρόταση για όσους δεν θέλουν να φορέσουν έντονα pattern και χρώματα και επιθυμούν πιο ήπιους συνδυασμούς.

 

4.Πουκάμισο με φοίνικες

 

Καλοκαιρινό Αντρικό Πουκάμισο με Φοίνικες και Λουλούδια

 

 

Ένα πιο ιδιαίτερο σχέδιο και πρωτότυπο είναι οι φοίνικες στο πουκάμισο. Μπορείτε να το βρείτε με έντονα και ήσυχα χρώματα, με πολλούς συνδυασμούς ή και μία χρωματική παλέτα.

 

5.Πουκάμισο με φρούτα

 

Πουκάμισο με Print φρούτα και λουλούδια για τον Άντρα

 

 

Ένα από τα πιο χαρακτηριστικά καλοκαιρινά πουκάμισα με ανανά, καρπούζι και άλλα φρούτα. Ταιριάζουν περισσότερο στην παραλία ή σε κάποιο καλοκαιρινό μπαρ ανοιχτό με το μαγιώ σας και μία ωραία παντόφλα.