Σας έχει τύχει ποτέ να κάνετε ψώνια με τις ώρες και λίγο πριν κλείσει το μαγαζί να βρείτε το τελειότερο τζιν παντελόνι που ψάχνατε τόσες ώρες, αλλά να μην έχετε χρόνο να το δοκιμάσετε; Αντί να το αφήσετε στην κρεμάστρα του, λοιπόν, ίσως μπορείτε κι εσείς να μάθετε τον έξυπνο τρόπο να βγαίνετε από αυτές τις δύσκολες καταστάσεις, με ένα κόλπο!

Γνωρίζουμε ότι το τζιν παντελόνι είναι πάντα από τα must του δοκιμαστηρίου, καθώς μερικές φορές δεν «κάθεται» καλά στους γοφούς, δεν είναι τόσο ψηλόμεσο, τονίζει τους μηρούς ή μας φαρδαίνει και μας κονταίνει. Με πόση χαρά βγαίνουμε από το δοκιμαστήριο, όταν έχουμε βρει αυτό το ένα τζιν παντελόνι που μας δείχνει τέλειες!

Το κόλπο χωρίζεται σε τρεις γρήγορες κι εύκολες κινήσεις για να υπολογίσουμε εύκολα το μέγεθος, το μήκος και το πλάτος του τζιν παντελονιού:

 

Μυστικά για να υπολογίσεις το μέγεθος του τζιν σου
 

Υπολογίζοντας το μέγεθος του τζιν

Με κλειστά τα κουμπιά της ζώνης του τζιν παντελονιού, το φέρνουμε στο λαιμό μας. Προσπαθούμε να τυλίξουμε γύρω από το λαιμό μας τη ζώνη του παντελονιού. Οι άκρες της ζώνης δεν είναι απαραίτητο να ενώνονται, αλλά επιβάλλεται να μην μας πνίγουν. Αυτό είναι το ιδανικό μας μέγεθος.

 

Tips για να μετρήσεις το μήκος του παντελονιού που σου κάνει
 

Υπολογίζοντας το μήκος του παντελονιού

Με τη βοήθεια ενός καθρέφτη, μέχρι να εξειδικευτούμε στο συγκεκριμένο κόλπο, ανοίγουμε τα μπατζάκια του τζιν προς τα πλάγια, κατά μήκος των χεριών μας. Το τζιν παντελόνι είναι ανάποδα, με αποτέλεσμα η μέση του τζιν να βρίσκεται κάτω από το πηγούνι μας. Πρέπει αυστηρά να βρίσκεται όμως κάτω από το πηγούνι μας κάθετα στον λαιμό μας.

 

ως να μετρήσεις την μέση για το τζιν σου
 

Υπολογίζοντας το πλάτος

Κλείνουμε τα κουμπιά στο κλασικό μας τζιν παντελόνι και, με τον καρπό μας σαν γροθιά, τοποθετούμε το χέρι μας από τον καρπό μέχρι τον αγκώνα στο άνοιγμα του τζιν παντελονιού. Αν χωράει εύκολα μέσα σε αυτό, τότε είστε έτοιμη. Αν, όμως, θέλετε να το δοκιμάσετε σε ψηλοκάβαλο τζιν παντελόνι, το χέρι σας δεν θα πρέπει να χωράει ολόκληρο μέσα.

Είναι λίγο δύσκολο να βρούμε τον απόλυτο συνδυασμό κατευθείαν. Προτείνουμε να το δοκιμάσετε με ένα δικό σας τζιν παντελόνι, προκειμένου να αποκτήσετε ταχύτητα και αυτοπεποίθηση σε αυτό το κόλπο και σε κάθε μαγαζί να φεύγετε πρώτη και χαμογελαστή.

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να υπολογίζουμε το μέγεθος του παντελονιού που μας ταιριάζει, ο πιο ασφαλής ωστόσο είναι να το μετρήσουμε με μια μεζούρα στα βασικά του σημεία: μέση, καβάλος και μήκος στο μπατζάκι. Αν πιστεύεις ότι δεν θα τα καταφέρεις, τότε η ομάδα από το www.torouxo.gr είναι δίπλα σου για να σε βοηθήσεις να βρεις το κατάλληλο μέγεθος για τον σωματότυπο σου αλλά και να σου προτείνει την γραμμή που θα σου ταιριάζει καλύτερα. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να μας καλέσεις στο 2751 301 612 και ένας εκπρόσωπός μας θα σου λύσει όλες τι απορίες.