Το καλοκαίρι του 2021 μόλις μπήκε και οφείλουμε να σας ενημερώσουμε για την φετινή μόδα. Θα έχετε παρατηρήσει από τις αρχές της σεζόν τα χρώματα που κυριαρχούν φέτος. Σιέλ, Λιλά, Μπεζ και Nude είναι τα νούμερο ένα χρώματα σε χειμερινά και καλοκαιρινά σχέδια. Ωστόσο από πέρσυ συνεχίζουν και φέτος τα NEON χρώματα σε φούξια, κίτρινο, πορτοκαλί με διαφορετικά μοτίβα σε εμπριμέ σχέδια.

 

 

Πάμε να δούμε αναλυτικά:

 

1.Λαχούρια

 

Μίνι φόρεμα και φούστα midi με λαχούρια και βολάν

 

 

 

Γυρίσαμε πίσω στην μόδα του 70’ με τα λαχούρια . Ιδιαίτερα μοτίβο σε διάφορα χρώματα που δεν βασίζονται απαραίτητα σε συγκεκριμένη χρωματική παλέτα. Μπορείτε να βρείτε λαχούρια σε παστέλ χρώματα, σε νέον, σε nude και σε γήινα εξίσου. Τα έχουμε δει να φορούνται από τα τέλη Άνοιξης και αναμένεται να τα δούμε αρκετά μέσα στο καλοκαίρι σε φόρεμα, σε σετ ζακέτας με παντελόνα ή και σκέτη παντελόνα.

 

2.Πουά

 

Πουά σχέδιο σε φορέματα καλοκαιρίνα με βολάν

 

 

 

Το πουά δεν θέλει να φύγει από την μόδα! Γιορτάζει 3 χρόνια και παραμένει στις επιλογές μας και στις βιτρίνες των καταστημάτων και φέτος! Πρωτοεμφανίστηκε το 2018 με Pin Up διάθεση του 40’ αλλά φέτος θα το βρούμε σε πιο διακριτική μορφή. Μικρότερες βούλες και πιο διακριτικά χρώματα. Θα το βρείτε κυρίως σε φορέματα είτε με παρόμοια χρώματα(πχ Nude με λευκό) είτε με διαφορετικές υφάνσεις(πχ τούλι με πουά σουέντ).

 

3.Φλοράλ

 

Φούστα midi και φόρεμα με φλοράλ σχέδιο και έντονα ρομαντικά χρώματα

 

 

Το φλοράλ είναι το Νούμερο 1 σχέδιο της φετινής σεζόν. Φλοράλ με έντονα χρώματα όπως φούξια και λιλά με ιδιαίτερα λουλούδια και σχέδια. Θα το βρείτε κυρίως σε φορέματα αλλά και σε παντελόνες και πουκαμίσες. Φυσικά δεν λείπει και το πορτοκαλί που φαίνεται να κυριαρχεί φέτος.

 

4.Μπεζ-Nude

 

Ρούχα στο χρώμα του δέρματος

 

 

 

Το είδαμε από τον φετινό χειμώνα! Ρούχα σε μπεζ χρώμα και χρώμα του δέρματος. Θα βρείτε πολλά σχέδια σε βερμούδες , φορέματα και τοπάκια. Είναι ιδιαίτερα βολικό γιατί μπορεί να συνδυαστεί με πολλά χρώματα και σας δίνει την δυνατότητα να το βάλετε με εντελώς διαφορετικούς τρόπους.

 

5.Εμπριμέ

 

Εμπριμέ σχέδια και χρώματα για το φετινό καλοκαίρι

 

 

 

Φέτος η διάθεση του καλοκαιριού τουλάχιστον στον χώρο της μόδας φαίνεται ανεβασμένη! Παρότι περάσαμε μία δύσκολη χρονιά –ισώς και γι΄αυτό- φέτος θα φορεθούν εμπριμέ σχέδια με ζωηρά χρώματα και λιγότερο θα συναντήσουμε μονοχρωμίες-διχρωμίες . Κατά κύριο λόγω το συναντάμε σε φορέματα , πουκαμίσες και γενικότερα One Piece Outfit καθώς είναι αρκετά έντονο σχέδιο και δεν μπορεί να συνδυαστεί εύκολα.

 

6.Σιέλ και Λιλά

 

Λιλά και σιέλ, τάση για την φετινή σεζόν

 

 

 

Άλλο ένα χρώμα που έχουμε παρατηρήσει από την αρχή της σεζόν στα φθινοπωρινά, στα χειμωνιάτικα και στα ανοιξιάτικα ρούχα. Είδαμε σιέλ και λιλά σε πλεκτά , σε πανωφόρια, σε τζιν και τώρα αναμένεται να το δούμε και στα καλοκαιρινά μας. Ιδιαίτερα όμορφα χρώματα που μας παρακινούν να ξεφύγουμε από το άσπρο και το μαύρο και μπορούν να δημιουργήσουν υπέροχους συνδυασμούς όπως λιλά με κίτρινο, σιέλ με κόκκινο, κ.ο.κ.

 

7.Πουκαμισοφόρεμα

 

Πουκαμισοφόρεμα σε maxi και mini εκδοχή

 

 

 

Τα πουκαμισοφορέματα θα φορεθούν πολύ φέτος χωρίς περιορισμό στα χρώματα. Υπάρχουν ήδη στην αγορά σε άσπρο, μαύρο, εμπριμέ, και κάθε τύπου μοτίβο.

 

8.Σετ

 

Σετ ρούχα με τοπάκι και παντελόνα ή φούστα

 

 

 

Αυτή η μόδα έχει ξεκινήσει από την περσινή σεζόν. Σετ ρούχων με ίδιο σχέδιο και ύφανση που μπορεί να είναι μπλούζα με φούστα, τοπάκι με παντελώνα, Crop Top με σορτσάκι, ακόμα και αθλητικό σύνολο. Ιδιαίτερα άνετο και μία πολύ καλή επιλογή για όσους δεν θέλουν να αφιερώνουν πολύ χρόνο για να ταιριάξουν τα ρούχα τους.

 

9.Ολόσωμο Σόρτς

 

Ολόσωμο σόρτς μονόχρωμο, φλοράλ ή εμπριμέ για το φετινό καλοκαίρι

 

 

 

Τα ολόσωμα σορτς πλέον τα μάθαμε, μας βόλεψαν και θα δυσκολευτούμε πολύ να τα αποχωριστούμε! Ευτυχώς όχι φέτος. Πολλά σχέδια σε ολόσωμα σορτς και με διαφορετικά πατρόν από ότι πέρσυ θα δούμε φέτος. Με λαχούρια, με έντονα χρώματα αλλά και απλά ήσυχα ρομαντικά σχέδια.

 

10.Maxi Φούστες

 

Maxi φούστα λιλά, μαύρο και μπεζ με τοπάκι

 

 

 

Δεν πέρασαν πολλά χρόνια από την τελευταία σεζόν που συναντήσαμε τις μάξι φούστες. Ήρθαν ξανά και είναι πιο ζωηρές από ποτέ. Πολλά χρώματα, σχέδια , υφάνσεις αναμένεται να φορεθούν σε μάξι φούστες. Συνδυάζονται εύκολα με ένα απλό τοπάκι και είναι ιδιαίτερα άνετες και εντυπωσιακές.