Τα animal print είναι κλασσικά, διαχρονικά στις τάσεις χωρίς ποτέ να ξεφεύγουν από το στυλ κάθε εποχής. Ωστόσο, παρά την σούπερ εμφάνισή που προσδίδουν, δεν μπορείτε να τα φορέσετε με όλα - είναι σημαντικό να συνδυάσετε τα εντυπωσιακά αυτά μοτίβα προσεκτικά με άλλα ρούχα για να επιτύχετε μια σοφιστικέ εμφάνιση. Και ενώ μερικοί θεωρούν ότι είναι πάρα πολύ επικίνδυνο να βάζουν λεοπάρ ή snake print, το να βρείτε την χρυσή τομή στο συνδυασμό τους είναι στην πραγματικότητα ευκολότερο από ό, τι νομίζετε. Για μία ακόμη φορά, το ηλεκτρονικό καταστημα www.torouxo.gr σας παρουσιάζει τους κανόνες για να γίνετε η βασίλισσα της.. ζούγκλας!

 

To animal print πρωταγωνιστεί το 2018!

 

Όχι στην κακοποίηση των ζώων και του στυλ σας

 

Παν μέτρον άριστον για να είστε η πιο καλοντυμένη στην παρέα!

 

Η κακοποίηση των ζώων είναι βέβαια το μεγαλύτερο ατόπημα, γι 'αυτό εστιάζουμε μόνο σε faux animal prints αντί για πραγματικές γούνες ή δέρματα. Μην ξεχνάτε ότι υπάρχει και ένα άλλο είδος κακοποίησης, του στυλ σας, που πρέπει να αποφύγετε: υπερβολικά prints σε ένα σύνολο. Ο πρώτος χρυσός κανόνας είναι να εξισσοροπήσετε την εμφάνισή σας χρησιμοποιώντας κομμάτια ουδέτερα, χωρίς σχέδια, που επιτρέπουν στο animal print να πρωταγωνιστήσει. Να θυμάστε πάντα το γνωμικό "less is more" για να αποφύγετε τις ενδεχόμενες αστοχίες. Επιλέξτε μόνο ένα ή δύο ενδύματα με print ή αξεσουάρ ανά εμφάνιση. Οι animal print συνδυασμοι είναι πολλοί! Αποφύγετε τις υπερβολές - δεν θέλετε να γίνετε από μόνες σας θύμα της μόδας.

 

Διαλέξτε με βάση το σωματότυπό σας

 

Τονίστε τα δυνατά σας σημεία

 

Όπως συμβαίνει με όλα τα μοτίβα, τα animal prints συνήθως προσθέτουν όγκο στο μέρος του σώματος που τονίζει το ρούχο. Επομένως, ο δεύτερος κανόνας είναι να σκεφτείτε με βάση τις αναλογίες του σώματός σας και να καταλάβετε τι σας αρέσει να τονίζετε. Έχετε μακριά πόδια και θέλετε να φορέσετε μια λεοπάρ φούστα; Ή μήπως το εντυπωσιακό σας ντεκολτέ επιβάλλει να φορέσετε μία κολλητή μπλούζα snake print; Φυσικά, αν έχετε και τα δύο, γιατί να μην φορέσετε λεοπαρ μακρυ φορεμα που θα κλέψει όλες τις εντυπώσεις; Ανάδειξτε τα δυνατά σας σημεία και θα βγείτε κερδισμένες!

 

Ισορροπία στους συνδυασμούς

 

Κάντε έξυπνους συνδυασμούς για να κερδίσετε τα βλέμματα!

 

Για να αναδείξετε πραγματικά τα ανιμαλ πριντ ρουχα ο βασικός κανόνας που πρέπει να θυμάστε είναι να επιτευχθεί μια ισορροπία στο στυλ σας. Προτείνουμε να επιλέξετε ένα animal print ρούχο και στη συνέχεια να το συνδυάσετε με ενδύματα σε ουδέτερους τόνους όπως το μαύρο, το λευκό ή το μπεζ - όλα είναι πολύ εύκολα συνδυαζόμενα. Το τζιν εννοείται ότι ταιριάζει απόλυτα και θα πρέπει οπωσδήποτε να το δοκιμάσετε!

 

Προσθέστε λίγο χρώμα στο σύνολο

 

Break the rules με χρώματα!
 

Κάποιοι κανόνες με το πέρασμα το χρόνου καλό είναι να αναιρούνται! Το να προσθέσεις λίγο χρώμα στο animal print δεν είναι κακή ιδέα, αν γίνει με προσοχή. Οι πολύ τολμηρές fashionistas συχνά συνδυάζουν αυτά τα prints με έντονες αποχρώσεις, όπως φούξια, φωτεινά μπλε ή έντονα κίτρινα, αλλά εσείς βέβαια θα μπορούσατε να επιλέξετε μια πιο «αθόρυβη» εκδοχή. Αποφύγετε την υπερχρήση των αξεσουάρ και προσπαθήστε να μην φορέσετε περισσότερα από δύο διαφορετικά χρώματα στο σύνολο.

 

Επιλέξτε τα αξεσουάρ με προσοχή

 

Ένα αξεσουάρ που μπορεί να κάνει τη διαφορά

 

Εάν αισθάνεστε ότι τα animal print ρουχα είναι πολύ εκκεντρικά για τα γούστα σας, ένας διακριτικός τρόπος για να αξιοποιήσετε από αυτό το μοτίβο είναι επιλέγοντας προσεκτικά αξεσουάρ. Ένα ζευγάρι παπούτσια tiger-print, μία ζεβρέ πασμίνα , ένα λεοπάρ πορτοφόλι μπορεί να ανυψώσει το στυλ σας από casual σε αριστοκρατικό. Η λογική είναι να κρατάτε το περισσότερο ντύσιμο «ήσυχο» και να δίνετε αυτήν την έξτρα πινελιά που θα κάνει τη διαφορά με το αξεσουάρ σας.

 

Ό, τι κι αν επιλέξετε, φορέστε το χωρίς συστολές και ετοιμαστείτε να τραβήξετε όλα τα βλέμματα!