Δεν υπάρχει αμφιβολία, ότι από τα πιο γοητευτικά πράγματα σε έναν άνδρα, είναι η περιποίηση, το στυλ που υιοθετει στα ανδρικά ρούχα και η αυτοπεποίθηση του. Είναι αλήθεια, ότι πέρασαν αρκετά χρόνια μέχρι η ανδρική περιποίηση και η ενασχόληση των ανδρών με την μόδα να απενοχοποιηθεί και να θεωρηθεί βασική προυπόθεση για την φροντίδα της εμφάνισης, βρίσκοντας ανταπόκριση στον μέσο άνδρα. Στην σημερινή όμως εποχή, οι άνδρες, μπορούν να εκφραστούν στυλιστικά με ελευθερία και άποψη -κάτι, που προσδίδει στον άντρα, sex-appeal και γοητεία- και για να το κάνουν αυτό, διαλέγουν μέσα από μια ποικιλία που θα μπορούσαμε να πούμε ότι έχει καταφέρει να συναγωνιστεί, την αντίστοιχη της γυναικείας μόδας.

 

Ο άντρας του σήμερα, έχει στυλ και αισθητική που δεν διστάζει να επιδεικνύει μέσω της μόδας. Αν και ένα ανδρικό ντύσιμο μπορεί από μόνο του να αποτελέσει μια δήλωση, όπως πολύ καλά ξέρουμε, το στυλ, δηλαδή οι συνδυασμοί ρούχων, ολοκληρώνεται με τα αξεσουάρ και απογειώνεται με τον αέρα, την αυτοπεποίθηση αλλά και ενα διακριτικό ανδρικό άρωμα.

 

Ανδρικό ρολόι, το απαραίτητο αξεσουάρ

 

Ας θεωρήσουμε λοιπόν ότι έχεις μια καλή βάση, δηλαδή έχεις κάνει την αρχή. Ξύπνησες - χωρίς να πατήσεις την αναβολή, μπράβο για αυτό - και ετοιμάζεσαι να πας στην δουλειά. Έχεις πλύνει δόντια και πρόσωπο, έχεις βάλει λευκό πουκάμισο, σακάκι, παντελόνι αλλά κάτι έχεις ξεχάσει. Ειδικά σε περιπτώσεις που πρεέπει να επιλέξεις τι θα φορέσεις στην δουλειά σου ή σε κάποιο επαγγελματικό ραντεβού, πρέπει πάντα να προσθεσεις ένα κομψό ρολόι, που να ταιριάζει με το ντύσιμο σου. Δεν θα ήθελες να κοιτάς συνέχεια το κινητό σου για να δεις την ώρα και να φαίνεται ότι δεν είσαι συγκεντρωμένος στην δουλειά. Το ίδιο φυσικά ισχύει και σε ένα ραντεβού. Δεν θα ήθελες κοιτώντας το κινητό σου, να δώσεις στο πρόσωπο που συνοδεύεις την εντύπωση, ότι έχεις κάτι καλύτερο να κάνεις. Με ένα καλό λοιπόν ντύσιμο, για τις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις αλλά και τις επίσημες ρομαντικές σου εξόδους, διάλεξε ένα διακριτικό αλλά εντυπωσιακό ρολόι σε σκούρες και γήινες αποχρώσεις, ώστε να μην έχεις περιορισμούς στους πιθανούς συνδυασμούς. Μια καλή ιδέα, θα ήταν ένα καλό ασημένιο ρολόι, με μαύρο καντράν, σε μέγεθος που κολακεύει τον καρπό σου.

 

Παπιγιον και γραβατες θα συνοδευουν πάντα τις επισημες εμφανίσεις σου

 

Ας δούμε μια άλλη περίπτωση μιας επίσημης εμφάνισης. Είσαι καλεσμένος σε γάμο -μην αγχώνεσαι δεν πλησιάζει η σειρά σου, είσαι μικρός ακόμα-, και έχεις φορέσει τα καλά σου, το μπλε κουστούμι, τα δερμάτινα καφέ παπούτσια και ψάχνεις γραβάτα. Όμως αυτό, δεν είναι κάτι που δεν έχεις ξαναβάλει. Μια πρωτότυπη ιδεά, είναι το παπιγιόν. Αν φοράς σκούρα ρούχα, συνδύασε τα με ένα παπιγιόν σε πιο ανοιχτές αποχρώσεις και το αντίστροφο ή, αν φοράς καφέ παπούτσια, αυτό που θα απογείωνε το σύνολο σου ακόμα περισσότερο, θα ήταν ένα ξύλινο παπιγιόν.

 

Γυαλια ηλιου φθηνα σε καφε και μαυρο χρώμα

 

Βέβαια, εκτός από τις επίσημες εξόδους, υπάρχουν και οι πιο χαλαρές έξοδοι, για χαλάρωση, κουβέντα και καφέ. Ένα αξεσουάρ που ταιριάζει σε τέτοιες περιπτώσεις και δεν πρέπει με τίποτα να ξεχνάς, είναι τα γυαλιά. Αν έχεις μυωπία, τότε αυτόματα, είσαι περισσότερο σεξυ όταν φοράς γυαλιά - όλες γοητεύονται από μια nerd φυσιογνωμία. Φόρεσε τα, όταν πας θέατρο ή σινεμά με ένα casual και cozy φθινοπωρινό σύνολο - ειδικά με φουλάρι ή κασκόλ - όταν πηγαίνεις σε κάποιο σεμινάριο ή ακόμα και για καφέ σε κάποια ‘’artistic’’ καφετέρια της πόλης.

 

Εάν η ορασή σου είναι καλύτερη και από αρσενικού γάτου, τότε τα ανδρικά γυαλιά ηλίου, είναι ο καλύτερος σου φίλος. Τα γυαλιά ηλίου, είναι από το αξεσουάρ που μπορεί να μεταμορφώσει μια εμφάνιση. Σου δίνουν ύφος, στυλ, μυστήριο και τονίζουν την δομή του προσώπου σου. Για αυτό φρόντισε να είναι το κατάλληλο σχήμα για το πρόσωπό σου. Φόρεσε τα όταν επισκέπτεσαι μέρη με εξωτερικούς χώρους και γίνε το επίκεντρο της προσοχής.

 

Δερματινα καφε ακουστικά

 

Επειδή το αθλητικό στυλ, είναι από τα ‘’εύκολα’’ και άνετα στυλ που κολακεύουν και αναδεικνύουν σχεδόν όλους τους ανδρικούς σωματότυπους και επειδή αυτομάτως, δίνουν την εντύπωση ενός αθλητικού τρόπου ζωής, είναι ίσως και η πιο αγαπημένη ‘’good to go’’ επιλογή για το ανδρικό στυλ. Το μυστικό, για το τέλειο αθλητικό σύνολο, είναι μονόχρωμα ρούχα και έντονα συνδυασμένα χρώματα στα παπούτσια και τα ακουστικά ή και το αντίστροφο. Πάντα, τα ακουστικά, είτε μεταδίδοντας μουσική, είτε όχι, πρέπει να ξεπροβάλουν από αθλητικό ντύσιμο, για να τονίζεται όλη η αίσθηση του fitness και του -ήρθα κατευθείαν από το γυμναστήριο-.

 

Οι ανδρικες ζωνες συμπληρωνουν το στυλ καθε στιγμης

 

Και τέλος, πάμε στο αγαπημένο αξεσουάρ του Mr. Gray - του πρωταγωνιστή στις 50 αποχρώσεις του γκρι - τις ανδρικές ζώνες. Η ζώνη, είτε χρειάζεται είτε όχι, πάντα δίνει μια έξτρα πινελιά σε ένα σύνολο. Μια ανάγλυφη ή πλεκτή, καφέ δερμάτινη ζώνη, θα ταίριαζε σε ένα πιο απλό στυλ, με μονόχρωμο ή καρό πουκάμισο, τζιν παντελόνι και σιγουρα καφέ παπούτσια ή ανδρικά λευκά sneakers «tennis trainer shoes’’. Απο την άλλη μια μαύρη δερμάτινη ζώνη με μια διακριτική αγγράφα, θα ταίριαζε υπέροχα με ένα πιο επίσημο και σέξυ total black ντύσιμο.

Όπως καταλαβες, είναι οι λεπτομέρειες πο κάνουν την διαφορά στο ανδρικό στυλ και έτσι εμείς στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.torouxo.gr σου αποκαλύπτουμε αυτάτα μικρά μυστικά που θα κάνουν κάθε σου εμφάνιση μοναδικη.