Οι σχεδιαστές επανέφεραν τα κλασικά σχέδια στα ανδρικά γυαλιά ηλίου, αλλά ανανέωσαν κιόλας τα σχήματα και τα χρώματα, δημιουργώντας νέες τάσεις στη μόδα! Όχι μόνο οι γυναίκες πλέον, αλλά και εσύ έχεις τη δυνατότητα να ακολουθήσεις τη μόδα και να πειραματιστείς με τα νέα σχέδια που σου προτείνουμε. Δοκίμασε νέα σχήματα ανάλογα με το πρόσωπό σου και πολλά χρώματα ανάλογα με την περίσταση και δώσε νέο τόνο στο καλοκαίρι σου! Ευτυχώς, είναι τόσα πολλά που θα μπορείς να τα ταιριάξεις με όλα τα ρούχα σου.

 

Γυαλιά ηλίου με γεωμετρικά σχέδια

 
Φόρα πολυγωνικά γυαλιά για να κάνεις την τάση δική σου μόδα

 

Δε θα μπορούσαμε να μην ξεκινήσουμε με το σχέδιο που είναι πιο πολύ στη μόδα φέτος το καλοκαίρι. Τα γεωμετρικά σχήματα στα γυαλιά ηλίου, οβάλ και πολυγωνικά, είναι vintage και δεκαετίας ’70, αλλά έρχονται για να τα φορέσεις, όποιο και αν είναι το σχήμα του προσώπου σου. Διάλεξε πολυγωνικά γυαλιά ηλίου μεταλλικά ή πλαστικά, σε κίτρινο, πορτοκαλί ή καφέ χρώμα, τα γήινα χρώματα της παλιάς δεκαετίας. Καλύτερα να τα διαλέξεις σε μικρότερο μέγεθος, παρά μεγαλύτερο, εάν έχεις την επιλογή, ανάλογα με το πρόσωπό σου. Συνδύασέ τα με ένα απλό t-shirt και με ένα σορτς. Ακόμα δεν τα φορούν πολλοί, καθώς θεωρούν ότι είναι ελιτίστικα. Εσύ όμως πρόλαβε να κάνεις την τάση δική σου μόδα!

 

Στρογγυλά γυαλιά ηλίου

 
Τα στρογγυλά γυαλιά αν ταιριάζουν στο πρόσωπό σου, απογειώνουν το στυλ σου!

 

Τα στρογγυλα γυαλιά ηλίου δεν είναι ούτε για τον Χάρι Πότερ ούτε για τους γνωστούς σου hipster πια. Εάν θες να προβάλλεις ένα σοφιστικέ και έξυπνο πνεύμα, δοκίμασε τα στρογγυλά γυαλιά σε διάφορα μήκη και μεγέθη. Δυστυχώς, δεν ταιριάζουν σε όλους τους τύπους προσώπου, οπότε πρόσεξε όταν τα δοκιμάσεις να μη φαίνονται τα φρύδια σου και να μην κάθονται στα μάγουλά σου. Θα σου ταιριάζει περισσότερο εάν έχεις γωνίες στο πρόσωπο.

 

Γυαλιά ηλίου αεροπόρου

 
Η πιο διαχρονική επιλογή για άνδρες: γυαλιά τύπου αεροπορίας
 

…Ή σκιέρ, θα προσθέταμε εμείς. Τα γυαλιά ηλίου αεροπόρου είναι χαρακτηριστικά μεγάλα, τετράγωνα, σαν μάσκα. Καλύπτουν δηλαδή το μισό πρόσωπο. Προσφέρουν ένα μυστήριο στο στυλ σου και προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία στο δέρμα σου. Δοκίμασέ τα εάν το πρόσωπό σου είναι στρογγυλό. Προσπάθησε, όμως, να μην το παρακάνεις με τον καθρέφτη.

 

Δείτε Ανδρικά Γυαλιά Ηλίου με Πιστοποίηση UV400 μόνο με €15

 

Γυαλιά ηλίου Aviator

 
Αν ψάχνεις πιο εναλλακτικό σχέδιο για κάθε ώρα, επίλεξε aviator γυαλιά
 

Γνωστά από την διάσημη μάρκα Ray-ban, τα γυαλιά ηλίου aviator θα τα βρεις πλέον παντού, σε διάφορες τιμές, χρώματα και υλικά (μέταλλο ή πλαστικό). Είναι κλασικό από το 1960 και τολμηρό σχέδιο, το οποίο οι γυναίκες λατρεύουν ιδιαίτερα να κοιτάζουν, ειδικά σε άντρες με κοστούμι (ρωτήσαμε και ξέρουμε). Φόρεσέ τα σε μεγάλο μέγεθος, με μονή ή διπλή γέφυρα και διάλεξε το σχήμα του φακού που σου ταιριάζει, τετράγωνο ή στρογγυλό. Διάλεξε το στρόγγυλο εάν το σχήμα του προσώπου σου έχει γωνίες. Για να μην μοιάζουν με του μπαμπά σου, δοκίμασε χρυσό ή εμπριμέ σκελετό και χρώματα στους φακούς. Μπορείς να τα διαλέξεις και με καθρέφτη ή και διαφανή φακό ανάλογα με το μυστήριο που θες να προκαλέσεις!

 

Γυαλιά ηλίου καθρέφτης

 
Για ακόμη ένα καλοκαίρι, τα γυαλιά-καθρέπτης έχουν την τιμητική τους!

 

Το σχέδιο του καθρέφτη στα γυαλιά ηλίου επανέρχεται. Συνδυάζεται με τα πάντα και είναι αρκετά μυστηριώδες, αφού κρύβει το βλέμμα σου εντελώς. Φέτος μην το δοκιμάσεις σε έντονα χρώματα, αλλά προτίμησε νέα σχέδια πιο κλασικά και λιγότερο Top Gun.

 

Γυαλιά ηλίου με χρώματα

 
Τόλμησε να παίξεις με τα χρώματα για να αποκτήσεις το πιο καλοκαιρινό στυλ

 

Χρώματα παντού! Από τον φακό μέχρι και τον σκελετό, διάλεξε χρώματα όπως το πράσινο, το μπλε, το κίτρινο και το πορτοκαλί και δώσε στις ανεπίσημες βόλτες σου έναν καλοκαιρινό αέρα. Για να θυμάσαι: τα ανοιχτά χρώματα είναι πιο νεανικά και αθλητικά, ενώ τα πιο σκούρα είναι αυστηρά και κλασικά. Το βασικότερο είναι να πάρεις ένα ζευγάρι γυαλιών ηλίου που θα φοράς συνέχεια και όχι ευκαιριακά.

 

Ξύλινα γυαλιά ηλίου

 
Τα ξύλινα γυαλιά εξακολουθούν να μας εντυπωσιάζουν λόγω του στυλ που προσδίδουν

 

Τα πλέον δημοφιλή γυαλιά ηλίου είναι τα ξύλινα. Έχουν κυκλοφορήσει αμέτρητα νέα σχέδια από την πρώτη τους εμφάνιση πριν μερικά χρόνια και εξακολουθούν να μας εντυπωσιάζουν με το φυσικό χρώμα, τη λεπτότητα και το στυλ τους. Γι’ αυτό άλλωστε ταιριάζουν στους άντρες. Τα ξύλινα γυαλιά ηλίου είναι οικολογικά, λόγω του φυσικού υλικού, και, χάρη στην επεξεργασία που υφίστανται οι σκελετοί, δεν είναι εύθραυστα. Αξίζει να σημειώσουμε ότι ως φυσικό υλικό, το χρώμα του ξύλου σκουραίνει με την πάροδο του χρόνου από το λάδι και την υγρασία του προσώπου. Γίνε τολμηρός φορώντας φακούς με χρώμα ή μείνε κλασικός φορώντας τους σε μαύρο. Θα εντυπωσιάσεις σε κάθε περίπτωση!

 

Μεταλλικά γυαλιά ηλίου

 
Αν θες να πετύχεις punk εμφανίσεις, φόρα μεταλλικά γυαλιά καλής ποιότητας

 

Θα τα βρεις παντού, καθώς τα μεταλλικά γυαλιά ηλίου είναι στιλάτα, punk και κλασικά. Αυτά μπορούν να έχουν διάφορα σχήματα και σχέδια, όπως και παραπάνω. Το μόνο που θέλουμε να προσθέσουμε είναι ότι όταν τα διαλέγεις, καλό είναι να κοιτάξεις και το βάρος του μέταλλου, εάν σε βολεύει ή όχι. Μπορεί να είναι κάποια βαρύτερα και άλλα ελαφρύτερα.

 

Γυαλιά ηλίου χωρίς πλαίσιο

 
Τα must have γυαλιά ηλίου είναι σίγουρα τα γυαλιά χωρίς πλαίσιο

 

Τα γυαλιά ηλίου χωρίς πλαίσιο είναι εύκαμπτα και ταιριάζουν ιδιαίτερα σε αθλητικές εξορμήσεις, όπως στην παραλία, σε πεζοπορία και στο τρέξιμο. Το χρώμα τους δεν εξασθενεί κι αυτό λόγω της επεξεργασίας τους από τους 3D εκτυπωτές και την κόλλα υπεριώδους που χρησιμοποιείται για να έχεις στα χέρια σου το αποτέλεσμα που θα σ’ ευχαριστεί. Θα τα βρεις σε πολλά σχήματα και χρώματα, με ιδιαίτερη μνεία στο σχέδιο της ταρταρούγας.

 

Τώρα που έμαθες ποια είναι το hot trends για τα ανδρικά γυαλιά ηλίου για φέτος το καλοκαίρι, ρίξε και μια ματιά στο άρθρο μας για τα 6 απλά κόλπα που απογειώνουν το ανδρικό στυλ και άσε το στυλ σου να μιλάει για εσένα.