Εδώ και πολλές δεκαετίες, τα ανδρικα μπουφαν σε όλες τις εκφάνσεις παραμένουν από τα πιο χρήσιμα ενδύματα. Παρ’ όλα αυτά, εξακολουθεί να υφίσταται μια κοινή εσφαλμένη αντίληψη που υπάρχει σε όλο τον κόσμο σχετικά με τα μπουφάν, ότι δηλαδή συνήθως θεωρούνται χειμερινό ένδυμα, ενώ στην πραγματικότητα τα ελαφριά σακάκια είναι τέλεια για να ενταχθούν στην ντουλάπα σας κατά τη διάρκεια της άνοιξης και του καλοκαιριού. Επιπλέον, τα μπουφάν μπορούν να είναι ο τέλειος σύντροφός σας όταν θέλετε να ντυθείτε ελαφρώς πιο κομψά και να προετοιμαστείτε για κάθε πιθανή περίσταση.

 

 

Εκτός από τη ζέστη, τα μπουφάν σου προσθετουν στυλ

 

Αν ψάχνετε τρόπους για να αναβαθμίσετε το ύφος στα πανωφόρια σας, γιατί βαρεθήκατε το κλασσικό σακάκι που έχει ξεμείνει εδώ και χρόνια στη ντουλάπα, διαβάστε τον παρακάτω οδηγό για να ανακαλύψετε τα καλύτερα στυλ σε ανδρικά μπουφάν που φοριούνται σε κάθε εποχή.

 

Bomber μπουφάν

 

Το basic bomber jacket κάθε άνδρα

 

Τα ανδρικά μπουφάν bomber είναι από τα πλέον βασικά ενδύματα που κάθε ανδρική ντουλάπα πρέπει να περιλαμβάνει καθώς ταιριάζουν σχεδόν σε κάθε στυλ. Πρόκειται για ανδρικά φουσκωτά μπουφάν που βγαίνουν σε μια ποικιλία υλικών και χρωμάτων και αυτό τα κάνει basic κομμάτι για κάθε περίσταση. Δεδομένου ότι υπάρχουν πολλά σχέδια σε bomber jacket διαθέσιμα στην αγορά, το να βρείτε με την πρώτη αυτό που σας ταιριάζει μπορεί να είναι λίγο δύσκολο, γιατί τα περισσότερα puffer jackets, δηλαδή φουσκωτά μπουφάν, σας προσθέτουν βάρος. Ωστόσο, δοκιμάζοντας μερικά σχέδια θα καταλάβετε ποιο είναι αυτό που σας κολακεύει περισσότερο, ανάλογα το σωματατότυπό σας.

 

Δερμάτινα μπουφάν

 

Απογείωσε το look σου με το leather jacket σου

 

Η αρρενωπότητα και ο αέρας που προσφέρουν τα δερματινα ανδρικα μπουφαν δεν συγκρίνεται με κανένα από τα άλλα σχέδια που υπάρχουν. Ανεξάρτητα από το πόσα μπουφάν έχετε στην ντουλάπα σας, ένα δερμάτινο μπουφάν είναι μια τέλεια επένδυση που πρέπει να κάνετε άμεσα. Πρώτα στην κατηγορία τους, τα δερμάτινα μπουφάν δημιουργήθηκαν για πρώτη φορά στις αρχές της δεκαετίας του 1900 και χρειάστηκε αρκετό διάστημα για να βρουν οι άνδρες τον τρόπο που θα τα φορούσαν ώστε να αναδείξουν καλύτερα το στυλ τους. Σας προτείνουμε να συνδυάσετε το δερμάτινο μπουφάν σας με κλασικό τζιν και ένα απλό λευκό μπλουζάκι. Όσο για τα παπούτσια, επιλέξτε sneakers ώστε να μην τραβήξετε τα βλέμματα στα παπούτσια σας αλλά στο υπόλοιπο σύνολο. Επειδή τα γνήσιο δέρμα ωστόσο κοστίζει ακριβά και δεν είναι eco-friendly, στο ηλεκτρονικό μας καταστημα www.torouxo.gr θα βρείτε σε προσφορες ανδρικα μπουφαν από τεχνόδερμα (δερματίνη), που είναι οικολογικά και το οπτικό αποτέλεσμα είναι εξίσου εντυπωσιακό!

 

Παρκά μπουφάν

 

Ο σύμμαχος σου για τα βαρυά κρύα είναι το παρκά

 

Πολλοί θεωρούν ότι τα ανδρικα μπουφαν παρκα είναι μία μόδα των τελευταίων ετών αλλά η αλήθεια είναι ότι η ιστορία των παρκά ξεκινάει από πολύ παλιά, όταν ακόμη οι άνθρωποι φορούσαν τις γούνες των ζώων ραμμένες με ένα πανί για να ζεσταθούν. Δεν είναι τυχαίο ότι η λέξη παρκά σημαίνει «δέρμα ζώου»! Ας το δεχτούμε λοιπόν, αν τα παρκά ήταν αρκετά ζεστά ώστε να κρατήσουν τους ανθρώπους στην Αρκτική ζεστούς, τότε σίγουρα θα σας κρατήσουν ζεστό κατά τη διάρκεια των παγωμένων χειμώνων που θα αντιμετωπίσετε φέτος! Αγαπάμε αυτά τα μπουφαν για πολυ χαμηλες θερμοκρασιες γιατί είναι πρακτικά και μπορείτε να τα φορέσετε σχεδόν με οτιδήποτε. Αν αποφασίσετε να αγοράσετε μόνο ένα πανοφώρι για να έχετε στη ντουλάπας σας αυτό το χειμώνα τότε αγοράστε ένα παρκά. Επενδύστε σε μια ζεστή έκδοση του μπουφαν με γουνα στο αγαπημένο σας χρώμα, και στην υψηλότερη ποιότητα που μπορείτε για να έχετε ένα διαχρονικό κομμάτι που θα σας σώσει.

 

Υφασμάτινα casual μπουφάν

 

Όταν ο καιρός φτιάχνει, δεν χρειάζεται να αποχωριστείς το μπουφαν σου!

 

Είτε μιλάμε για τζιν μπουφάν είτε για απλά υφασμάτινα μπουφάν, αμάνικα ή μακρυμάνικα, εννοείται ότι τα ανδρικα ανοιξιατικα μπουφαν είναι το must κομμάτι που φοριέται κυρίως τις μεταβατικές εποχές. Είναι το ιδανικό item που χρειάζεστε εκείνες τις μέρες που δεν σηκώνουν απλά το t-shirt σας αφού είναι σίγουρο ότι θα παγώσετε, αλλά ούτε ταιριάζει το βαρύ μπουφάν σας από την άλλη. Αναζητήστε στην αγορά για αμανικα μπουφαν εργασιας όπως λέγονται συνήθως, τα οποία θα σας χαρίσουν τη σωστή θερμοκρασία που χρειάζεστε! Αν ψάχνετε για ανδρικα μπουφαν φθηνα, αυτή η κατηγορία θα σας σώσει.