Μετά από τόσους μήνες καραντίνα και μερικές ακόμα εβδομάδες καλοκαιρινών διακοπών, το μόνο που χρειαζόμαστε και επιθυμούμε κρυφά είναι άνεση. Άνεση στη δουλειά μας, άνεση στα οικονομικά, άνεση και στα ρούχα μας. Το καλό είναι ότι τα ανδρικά ρούχα φθινόπωρο / χειμώνας 2021-2022 είναι πιο χαλαρά και άνετα, χωρίς όμως να λείπουν οι πειραματισμοί. Έτσι, ίσως να συναντήσεις το νέο σακάκι, το παλτό που μοιάζει με ρόμπα, ρούχα του σκι και πολλά χρώματα, όπως το κόκκινο, που προσδίδουν αυτοπεποίθηση και δείχνουν μια αποφασιστική και δυναμική πτυχή του εαυτού σου. Φυσικά, μαζί με τα χρώματα δε θα έλειπαν τα γεωμετρικά μοτίβα και οι φωτεινές αποχρώσεις στα ρούχα σου.


Ξεχωρίσαμε 15 τάσεις της ανδρικής μόδας , για να ξέρεις πρώτος τι θα κυκλοφορήσει.


#1. Δέρμα και μετάξι


Ανδρική Μόδα 2021: Υφάσματα από δέρμα και μετάξι


  Το δέρμα τον χειμώνα είναι το κλασικό ύφασμαεπιλογή όλων των αντρών. Δε θα μπορούσε να μην είναι και φέτος. Σου προτείνουμε να επενδύσεις σε ένα μακρύ δερμάτινο παλτό, που θα το βρεις μάλιστα σε πολλά χρώματα, ακόμα και το κόκκινο. Από την άλλη πλευρά για μια πιο χίπικη ή ρομαντική πλευρά του χειμώνα, οι σχεδιαστές σου προτείνουν μεταξωτά υφάσματα σε ρούχα που μοιάζουν λίγο με πιτζάμες, αλλά θα φοράς στα club. Το μετάξι είναι λαμπερό ύφασμα και θα ήταν κρίμα να μην το δοκιμάσεις σε ένα λεοπάρ του ’60, αν είσαι από τους τολμηρούς.


#2. Γεωμετρικά σχέδια


Τάσεις Print: Γεωμετρικά Σχέδια



  Αφού αναφερθήκαμε σε ρούχα του σκι και σε χρώματα, δε θα μπορούσαμε να μην αναφέρουμε και τα γεωμετρικά μοτίβα σε πλεκτές μπλούζες και ζακέτες. Να θυμάσαι ότι τα περισσότερα γεωμετρικά μοτίβα θα βρίσκονται σε XL φαρδιές σιλουέτες, επομένως ιδανικό θα ήταν να τα δοκιμάζεις, για να καταλάβεις αν ταιριάζουν στο σωματότυπό σου και δε σε κρύβουν.


#3. Κόκκινο και μπεζ


Κόκκινο και Μπέζ τα χρώματα της σεζόν 2021

 

Τα χρώματα που θα κυριαρχήσουν στα ανδρικά ρούχα είναι το κόκκινο (μπορντό) και το μπεζ. Πράγματι, έχουμε ανάγκη από κάτι έντονο και σίγουρα το κόκκινο κλέβει τα βλέμματα. Κάπως έτσι, το κοστούμι θα γίνει κόκκινο, το streetwear θα γίνει κόκκινο, τα δερμάτινα θα γίνουν κόκκινα, τα χοντρά bomber jackets, ακόμα και τα παλτό! Είτε έντονο είτε σκούρο, μη φοβηθείς να το συνδυάσεις με άλλες κόκκινες αποχρώσεις για μονόχρωμο αποτέλεσμα. Για μία μικρή δόση ερήμου, σαφάρι και άμμου, αυτής της ζεστασιάς που θα μας λείψει το χειμώνα, θα προτιμήσουμε κρεμ και μπεζ αποχρώσεις που είναι απόλυτα chic και απόλυτα ‘70s, όπως θα δεις σε όλες τις βιτρίνες. Μπορείς και εδώ να ταιριάξεις τις αποχρώσεις για να πετύχεις τη μονοχρωμία ή και να προσθέσεις το χρώμα της καραμέλας στο φούτερ ή στο πουλόβερ σου.


 Δείτε εδώ όλα τα ανδρικά ρούχα της σεζόν => 


#4. Ανδρικό σακάκι


Ανδρικά Σακάκια 2021



  Το νέο σακάκι δεν είναι ένα – είναι πολλά! Το σακάκι που θα φορέσεις φέτος θα είναι oversized, φαρδύτερο από το σώμα σου, θα έχει φερμουάρ αντί για κουμπιά, θα έχει ζώνη και ίσως έχει σηκωμένα μανίκια ήδη ραμμένα στον αγκώνα. Επίσης, για τις επίσημες περιστάσεις θα βρεις αφθονία σε βελούδινα σακάκια που είναι από τα must-have.


#5. Ανδρικά Φούτερ τζάκετ


Ανδρικά Φούτερ για το 2021- Oversized Φούτερ


Τα βλέπεις σε ταινίες, τα αγάπησες από τα πανεπιστήμια που σπούδασες ή από τις αθλητικές ομάδες που ακολουθείς. Τα φούτερ τζάκετ είναι γεμάτα με χρώματα, γράμματα και σχέδια και θα τα φοράς φέτος με αξεσουάρ (δες παρακάτω), για να δώσεις στο χειμώνα μια πιο casual όψη.


#6. Ανδρικό καρό πουκάμισο


Ανδρικό Καρό Πουκάμισο για την φετινή Σεζόν 2021-2022 ,το πιο μοδάτο στυλ για φέτος , ζεστό και σε προσφορά



  Θέλεις να δώσεις μια funky νότα στο στυλ σου, αλλά ταυτόχρονα και συντηρητική; Αυτό θα το πετύχει μόνο το ανδρικό καρό πουκάμισο, γιατί συνδυάζει χρώμα, στυλ και μοτίβο με τον πιο ισορροπημένο τρόπο. Φέτος θα φορέσεις περισσότερο το χοντρό καρό σε κόκκινες αποχρώσεις. Ταιριάζει ιδανικά με t-shirt από μέσα, λευκό ή μαύρο, με τύπωμα ή χωρίς, φορώντας το ως ζακέτα ή παλτό. Το χειμερινό καρό πουκάμισο έχει ύφασμα φανέλας και είναι βαμβακερό για να σε ζεσταίνει. Συνδύασέ το και με καλό παντελόνι ή τζιν μαύρο για εναλλαγές στη διάθεσή σου.


#7. Ανδρικά Πουλόβερ


Ανδρικά Πουλόβερ, Πλεκτά για Άντρες, Homie Style



  Θα βαρεθείς να το διαβάζεις: χρώματα και μοτίβα χλώριου και φλοράλ έρχονται και στα πουλόβερ! Τα πουλόβερ, είτε ως μπλούζες ή ως γιλέκα, έρχονται σε αποδομημένα σχέδια, αλλά και σε πιο σοβαρά. Πάντως είναι όλα φρέσκα και καινούρια. Μπορείς να τα συνδυάζεις με πουκάμισο ή να τα φοράς σκέτα. Προτίμησέ τα λίγο πιο φαρδιά για να κινείσαι πιο άνετα, όπως το επιβάλλει η σεζόν.


#8. Ανδρικά παντελόνια


Ποια ανδρικά παντελόνια θα φορεθούν φέτος; Μάθε όσα χρειάζεσαι!



  Για την ελευθερία και άνεσή σου, προτίμησε φαρδιές XL γραμμές και πιο χαλαρά κοψίματα. Θα βρεις πολλά παντελόνια σε φυσικές αποχρώσεις, σε μπεζ και μπλε παστέλ, αλλά φυσικά σε μαύρο.  Όσο φθινοπωριάζει βλέπεις ότι το τζιν θα σε βολέψει πολύ καλύτερα γιατί μπορείς να το φοράς σε όλες τις περιστάσεις. Έτσι λοιπόν, αντί για γκρι και μαύρο, επένδυσε σε μονόχρωμο μπλε τζιν σε πολλές αποχρώσεις. Θα το φοράς στη δουλειά και στο σπίτι. Αν το επιλέξεις για πιο επίσημες εκδηλώσεις, το σκούρο μπλε τζιν με πουκάμισο Oxford και derby μπότες με παλτό είναι ό,τι πιο στυλάτο θα φορέσεις. Φέτος δε θα βρεις τόσο τα τζιν με σκισίματα και φθορές, όσο μονόχρωμα και ξεβαμμένα. Συνδύασέ τα με t-shirt, πουκάμισα, μπότες και sneakers. Παράλληλα, μην απορρίψεις το αγαπημένο και ζεστό υφασμάτινο παντελόνι. Αναφερόμαστε κυρίως στα κοτλέ που δε θα φύγουν ποτέ από τη μόδα. Είναι πιο ρετρό ‘70 και είναι ιδανικά για μέρες τεμπελιάς. Τα φοράς σε επίσημες και ανεπίσημες περιστάσεις. Τα υφασμάτινα παντελόνια και τα κοτλέ έχουν πιο χαλαρές και φαρδιές γραμμές και είναι ματ ή λίγο πιο γυαλιστερά. Θα τα βρεις σε χακί, μπλε, ανθρακί, γκρι, καφέ και μαύρο. Αν είσαι από τους τολμηρούς που φορούν έντονα χρώματα, δοκίμασε το μουσταρδί, το λευκό, το πετρόλ, το ροζ και το πορτοκαλί!

  Τέλος, ας μην παραλείψουμε τα παντελόνια μέχρι τον αστράγαλο. Αυτά είναι πάντα chic και είναι είτε τζιν είτε υφασμάτινα. Θα τα φοράς με μποτάκια ή sneakers και με αυτές τις εκκεντρικές κάλτσες με σχέδια που έχεις!


#9. Ανδρικά Παλτό


Παλτό για τον Άντρα: Χειμερινά Πανωφόρια Άντρα για ιδιαίτερο Στύλ


  Θα είμαστε σύντομοι για να μη σοκαριστείς. Τα νέα ανδρικά παλτό για το φθινόπωρο / χειμώνα 2021-2022 θα μοιάζουν με ρόμπες και μπουρνούζια. Θα είναι ζεστά, θα έχουν φαρδιά μανίκια και ζώνη. Εγκρίνουμε, αλλά ενθαρρύνουμε οπωσδήποτε να το δοκιμάσεις πρώτα, ώστε να διαλέξεις το σχέδιο με τις καλύτερες γραμμές για το δικό σου στυλ.


#10. Ανδρικά ζιβάγκο


Ανδρικά Ζιβάγκο: Τόλμησε το ιδιαίτερο Classy Στύλ με ένα Ανδρικό Ζιβάγκο σε φαρδιά και στενή γραμμή



  Τα ανδρικά ζιβάγκο προστατεύουν από το κρύο και γι’ αυτό τα συναντάς κάθε χειμώνα. Είναι ψηλά, χρωματιστά και ελαστικά. Συνδύασέ τα με πολλές στρώσεις: με το παλτό σου, πλεκτά πουλόβερ ή γιλέκα και πουκάμισα.


#11. Ανδρικά t-shirt


T-Shirt Oversized, Polo T-Shirt και όλα τα ήδη για την φετινή Μόδα



  Η νέα σεζόν φέρνει μηνύματα, γραφικά και μοτίβα ακόμα και στα ρούχα. Τα t-shirts περισσότερο από κάθε άλλη χρονιά γεμίζουν λέξεις και statements, logo και μηνύματα, τα οποία είναι ήσυχα και αισιόδοξα. Ειδική μνεία πρέπει να κάνουμε στο λευκό t-shirt που και φέτος θα το φοράς με διάφορους τρόπους και πολλές στρώσεις, καθώς είναι από τα πιο βασικά κομμάτια της γκαρνταρόμπας σου. Συνδύασέ το με βαμβακερό παλτό, με δερμάτινο τζάκετ, με σακάκι, με τζιν παντελόνι, με κοστούμι, με μπουφάν, με καρό πουκάμισο ανοιχτό, μέσα από το φούτερ σου, με μποτάκια και sneakers. Πρόσεξε όμως, ο συνδυασμός αυτός δεν είναι τόσο εύκολος: πρέπει να σκέφτεσαι απλά και μίνιμαλ για να πετύχεις σωστά το στυλ.



#12. Ανδρικές φόρμες σετ


Ανδρικά Σετ φόρμας φθηνά με logo της εταιρείας και φοβερό στυλ για κάθε έξοδο και εύκολο συνδυασμό ρούχων



  Τα φετινά σχέδια στις ανδρικές φόρμες σετ είναι καθαρά και πρακτικά. Θα βρεις και μονόχρωμα και πολύχρωμα. Αν έχει πολλά χρώματα το αγαπημένο σου σετ, καλύτερα να το διαλέξεις όσο πιο μίνιμαλ γίνεται, για να είσαι cool. Θα δεις ότι υπάρχουν πολλοί τρόποι να τα φοράς και έξω, με μπουφάν από πάνω ή bomber jacket. Ίσως το σετ να διαθέτει και κουκούλα για τις κρύες νύχτες που θα κυκλοφορείς στο δρόμο. 

  Πρόσεξε το τοπ, μονόχρωμο ή με μοτίβο, είτε μπλούζα είναι είτε ζακέτα, να στρώνει σωστά πάνω σου και να σου χωράει. Έπειτα, η φόρμα καλό θα είναι να είναι σε ίσια γραμμή, στενή και απαλή, ίσως και με λάστιχο στον αστράγαλο. Αν είναι κολάν, καλύτερα να το συνδυάσεις με σορτς ή βερμούδα. Και φυσικά, μην ξεχάσεις τα αθλητικά παπούτσια σου!


#13. Ανδρικά αξεσουάρ


Ανδρικά Αξεσουάρ για να δώσουν την λεπτομέρεια στο στυλ σου, και να αναβαθμίσουν την εμφάνισή σου, διάλεξε ένα χρυσό αντρικό ρολόι,κασκόλ,καπέλο και πολλά ακόμη



  Όσον αφορά στα ανδρικά αξεσουάρ του φετινού χειμώνα, αυτά συνοπτικά περιλαμβάνουν τα γάντια σε φωτεινά χρώματα και τα κορδόνια σε ακόμα περισσότερα. Ας μιλήσουμε όμως λίγο παραπάνω για τα jockey καπέλα, τα οποία φέρουν logo και απ’ ότι φαίνεται θα είναι απαραίτητο κομμάτι για να ολοκληρωθεί η εμφάνισή σου. Το καπέλο ανεβάζει το στυλ, όπως τα sneakers στις βόλτες σου. Είναι το απόλυτο αξεσουάρ του 2021.


#14. Ανδρική τσάντα


Ανδρικές Τσάντες και Backpack για κάθε περίσταση



  Στις πασαρέλες είδαμε πολλές τσάντες μαζί, είδαμε και μικρές τσάντες που χωρούσαν κάρτα, κινητό, πορτοφόλι, κλειδιά και μάσκες. Αυτές τις είδαμε χιαστί στον κορμό, αλλά και κρεμασμένες στο λαιμό. Έπειτα είδαμε δερμάτινες τσάντες ως σακίδια χειρός και φακέλους, σε διάφορα σχήματα, όπως τετράγωνα, παραλληλόγραμμα και αεροπλάνα! Αναρωτιόμαστε πώς θα είναι τα σακίδια πλάτης της νέας σεζόν.


#15. Ανδρικές μπότες Wellington


Μπότες Wellington για τολμηρό στύλ και πρωτοποριακές εμφανίσεις



Οι μπότες Wellington ή οι κοινές γαλότσες έρχονται ως το παπούτσι της χρονιάς, με κορδόνια και στρατιωτικό στυλ. Θα τις φοράς με στενό παντελόνι και φαρδύ πουλόβερ ή παλτό, ώστε να σου δίνει όγκο στον κορμό.



Της Κατερίνας Χλιάρα