Αχ, τα μαγιό! Τα μαγιό συμβολίζουν εκείνες τις ζεστές καλοκαιρινές μέρες, αλλά και τις νοσταλγικές μας αναμνήσεις από τις υπέροχες διακοπές που κάναμε τελευταία φορά.

 

Είτε βρεθείς στην παραλία είτε τελικά στην ταράτσα και στην αυλή, ένα τουλάχιστον νέο μαγιό με καινούρια γυαλιά ηλίου είναι αυτό που θα χρειαστείς για να νιώσεις το φετινό καλοκαίρι και φυσικά να μαυρίσεις γρήγορα και σωστά. Φέτος το καλοκαίρι τα μαγιό και το κολύμπι δέχονται νέες σιλουέτες, ακόμα και πιο shocking, με καινοτόμα σχέδια και πρωτότυπα υφάσματα. Το 2021 φέρνει σοφιστικέ animal prints και μαλακά υφάσματα στο προσκήνιο για να εντάξεις σίγουρα στην συλλογή σου.

 

Ετοιμάσου να διαβάσεις για τα 14 μαγιό του 2021 και αποφάσισε εσύ με ποιο θα εντυπωσιάσεις στην παραλία και στο Instagram:

 

#1. Εμφανής μπανέλα στο σουτιέν

 

Μαγιό με εμφανή μπανέλα

 

 

Επανήλθε στη μόδα για να κολακεύσει ακόμα περισσότερο το γυναικείο μπούστο. Η εξωτερική μπανέλα μικραίνει το στήθος και το ανασηκώνει. Εντυπωσιακό πλεονέκτημά του είναι το δυναμικό look του που το κάνει σίγουρα Instagramικό. Θα βρεις πολλούς τύπους μπανέλας, όπως ίσια ή με ανάποδο τρίγωνο.

 

#2. Κοψίματα και ασύμμετρα

 

 

Ολόσωμα μαγιό με κοψίματα

 

 

Στα σουτιέν του μπικίνι και στα ολόσωμα θα συναντήσεις με χαρά τα κοψίματα κυρίως μπροστά στο στομάχι και όχι στο πλάι, που είναι πιο κολακευτικά στη σιλουέτα. Αυτό το κόψιμο ανεβάζει το look και μπορείς να το φορέσεις έξω και με τζιν σορτς.

 

Παράλληλα, στα κοψίματα περιλαμβάνονται και τα ασύμμετρα σχήματα πάνω ή κάτω από το μπούστο. Θα τα αγαπήσεις γιατί αγκαλιάζουν το σώμα και τονίζουν όμορφα τις καμπύλες. Θα παρατηρήσεις ότι τα μαγιό με τα ασύμμετρα σχήματα είναι πολύ φρέσκα και καθόλου βαρετά.

 

 Δείτε εδώ: Μαγιό Γυναικεία με €12,9 

 

#3. Animal print

 

 

Animal print μαγιό με καφτάνια

 

 

Το κλασικό animal print δε φεύγει ποτέ από τη μόδα, αφού πλέον θεωρείται “ουδέτερο”. Σαν iconic μοτίβο και το καλοκαίρι, το 2021 θα τα δούμε πιο μίνιμαλ. Διάλεξε ανάμεσα σε ζέβρα και τζάγκουαρ, που έχουν πιο απαλούς τόνους στο μοτίβο τους και είναι πιο ειρηνικά στο μάτι. Αν έχεις ήδη ένα λεοπάρ μαγιό σε πιο απαλά χρώματα, μπορείς και φέτος να το φορέσεις και να εντυπωσιάσεις. Ως ουδέτερο μοτίβο, το animal print μπορείς να το συνδυάζεις με καφτάνια με μοτίβα και φωτεινά καλοκαιρινά αξεσουάρ.

 

#4. Παστέλ

 

 

Μαγιό με διαφορετικό χρώμα

 

 

Το 2021 εγκαινιάζει μια πολύ δυνατή κολεξιόν με ουδέτερα και διαχρονικά παστέλ σε λιλά, μέντα, πορτοκαλί, ροζ και γαλάζιες αποχρώσεις. Το καλό είναι ότι ταιριάζουν με όλη την ντουλάπα και με όλες τις αποχρώσεις του δέρματος. Γιατί όμως να μην κάνεις ένα ωραίο mix & match διαλέγοντας διαφορετικά χρώματα και σχέδια για πάνω και κάτω; Για παράδειγμα, αν θες να δώσεις έμφαση στο μπούστο, διάλεξε ένα μονόχρωμο βρακάκι και ένα πολύπλοκο σχέδιο στο σουτιέν. Θα τα βρεις σε αφθονία σχημάτων και σχεδίων για να διαλέξεις χωρίς να χρειαστεί να συμβιβαστείς.

 

#5. Απαλά υφάσματα

 

 

Βελούδινα και πετσετέ μαγιό

 

 

Το 2020 καθίσαμε στο σπίτι με τα ζεστά μας ρούχα. Το 2021 γιατί να είναι τόσο διαφορετικό; Αυτές τις μαλακές υφές μπορείς να τις φορέσεις στην παραλία με ολόσωμο με τετράγωνη λαιμόκοψη ή σε μπαντό. Αρκεί μόνο να βρεις το βελούδο ή το πετσετέ ύφασμα που ταιριάζει καλύτερα στην εμφάνισή σου.

 

#6. Το κλασικό τρίγωνο

 

 

Κλασσικό και μινιμαλ μπικίνι

 

 

Το κλασικό μίνιμαλ μπικίνι με τα τρίγωνα θα φορεθεί πολύ φέτος. Ίσως τα φωτεινά χρώματα και τα εκκεντρικά μοτίβα να μην είναι τόσο μπροστά, όσο τα μίνιμαλ και τα basic, όπως το μαύρο. Το μαύρο μπικίνι είναι must για κάθε σώμα, όπως εκείνο το μικρό μαύρο φόρεμα, και αυτό το καλοκαίρι θα το δεις ως ψηλόμεσο, ίσως λίγο μεταλλικό, με στρας, με σούρες, με μανίκια ή τιράντες, απλό και με ραφές. Είναι εύκολο να το συνδυάσεις με διάφορα beach-friendly αξεσουάρ.

 

#7. Δέσιμο

 

 

Μαγιό με δεσίματα και φίογκο

 

 

Είτε φορέσεις ολόσωμο είτε μπικίνι, διάλεξε ένα με σχοινιά και κορδόνια ήπιας φύσης, που θα δέσεις σαν φιογκάκι. Θα τονίσει τη μέση σου σαν ζώνη και θα αναδείξει τις καμπύλες σου.

 

#8. Brazilian

 

 

To ψηλοκάβαλο Brazilian μαγιό

 

 

Το ‘80s ψηλοκάβαλο Brazilian ήρθε για να μείνει και είναι πιο σέξι από ποτέ. Είναι σε μια πιο στρινγκ φάση και ψηλώνει τα πόδια μακραίνοντας τη σιλουέτα. Είναι πιο αποκαλυπτικό από πίσω καλύπτοντας λιγότερο δέρμα. Μπορείς να το προτιμήσεις με κορδόνια για να το δένεις όπως θες. Δοκίμασέ το όμως πρώτα. Δεν κολακεύει απαραίτητα όλους τους σωματότυπους.

 

#9. Τοπ πολλών χρήσεων

 

Κάνε το μαγίο σου τοπ, κορσέ, εσώρουχο, μπουστάκι, crop top

 

 

Το μαγιό σου μπορεί να γίνει τοπ, κορσές, εσώρουχο, μπουστάκι, crop top ή εσώρουχο. Οι σχεδιαστές κατάλαβαν ότι θες να φοράς το μαγιό σου πιο συχνά, γι’ αυτό σχεδίασαν τα σουτιέν του μαγιό για πολλές χρήσεις και πολλές στρώσεις. Είτε με μανίκια είτε χωρίς, το μαγιό σου θα είναι το επόμενο κομμάτι της γκαρνταρόμπας σου για το καλοκαιρινό pool party.

 

#10. Ρετρό

 

Ψηλόμεσο μαγίο

 

 

Αγαπάς το ρετρό του ‘90: την τετράγωνη λαιμόκοψη, το ψηλοκάβαλο ή το ψηλόμεσο βρακάκι, ακόμα και τα πολλά χρώματα και μοτίβα με τους ζωηρούς χρωματικούς συνδυασμούς, όπως το πουά και το χλώριο. Ας αναφερθούμε στο ψηλόμεσο βρακάκι που το θες στη συλλογή με τα μαγιό σου, καθώς τονίζει τις καμπύλες. Αγόρασε ένα χωρίς ραφές για να είναι πιο άνετο και συνδύασέ το με παρεό ή τουνίκ για την παραλία. Έπειτα, το μοτίβο του χλωρίου, αγαπημένο από πέρυσι, θα το βρεις σε πολλά σχήματα σε συνδυασμούς του μπλε, ροζ και λιλά με λευκό. Φόρεσέ το και με τζιν σορτς και boho κοσμήματα.

 

#11. Βολάν και πτυχώσεις

 

Μαγιό με βολάν

 

 

Το 2021 φέρνει ελαφριά και φωτεινά μικρά βολάν στα μαγιό. Αιθέρια βολάν θα βρεις στη λαιμόκοψη και στη μέση στο βρακάκι. Είναι απόλυτα θηλυκό και ταιριάζει σε κάθε στυλ και μοτίβο. Εάν το βολάν δεν είναι του γούστου σου, τα μαγιό έρχονται και με πτυχώσεις που δίνουν ένα μίνιμαλ oomph και βάθος στην επιλογή σου. Επένδυσε σε ένα όμορφο και σοφιστικέ ολόσωμο που θα το φοράς και ως τοπ με φαρδύ παντελόνι. Θα τα βρεις σε αφθονία χρωμάτων για να διαλέξεις.

 

#12. Αθλητικό μαγιό

 

Αθλητικά μαγίο

 

 

Εάν είσαι τύπος των απλών αθλητικών μαγιό χωρίς βολάν, πτυχώσεις και κορδόνια, θα βρεις μια μεγάλη ποικιλία μαγιό που δε δίνουν τόσο έμφαση στη μόδα, αλλά στην άνετη άθληση. Για πιο Survivor vibe διάλεξε μονόχρωμο, δίχρωμο ή ναυτικό μπικίνι ή ολόσωμο, με μανίκια ή χωρίς και είσαι έτοιμη!

 

#13. Καφέ

 

Καφέ μαγιό με σχέδια

 

 

Βγάλε το ασπρόμαυρο από το καλοκαίρι σου και εντυπωσίασε με καφέ, κρεμ και άλλες αποχρώσεις του. Μπορείς να το δοκιμάσεις σκέτο ή με σχέδια. Διάλεξε ένα σέξι σοκολατί ή ένα cowboy μοτίβο αγελάδας με ήπια χρώματα.

 

#14. Βαθύ V

 

Μαύρο βαθύ ντεκολτέ χωρίς όρια

 

 

Φέτος το ντεκολτέ σου δεν έχει όρια. Είναι απόλυτα κολακευτικό και κυκλοφορεί σε πολλά χρώματα και μοτίβα. Εάν θες, όμως, κάτι πιο κλασικό, διάλεξε το μαύρο που δε θα φύγει από τη μόδα. Εάν έχεις μεγάλο στήθος, δοκίμασε το σωστό μαγιό με βαθύ ντεκολτέ που θα έχει έξτρα στήριξη και θα προσφέρει την ψευδαίσθηση του βάθους. Ίσως να το βρεις και με οριζόντιο κορδόνι για παραπάνω στήριξη.

 

 

Της Κατερίνας Χλιάρα