Αναζητάτε το μαγιό που θα σας συντροφεύσει στις φετινές σας διακοπές; Σίγουρα έχετε συνειδητοποιήσει ότι πρόκειται για μια απαιτητική διαδικασία με αμφίβολα αποτελέσματα. Όχι ,δεν χαθήκαν τα γυναικεία μαγιό, ούτε εσείς είστε παράξενες. Όμως πρέπει να παραδεχτούμε ότι δεν φτάνει το γυναίκειο μαγιό να είναι απλά όμορφο. Πρέπει να προσελκύει και τα βλεματα των άντρων για να είμαστε σε θέση να το χαρακτηρίσουμε μια επιτυχημένη επιλογή.


Αν λοιπόν κι εσείς ψάχνετε αυτό που θα κάνει κλικ στο αντρικό μάτι είστε στο σωστό μέρος. Συγκεντρώσαμε για σας κάποια βασικά tips που αν εξασφαλίσετε για το φετινό σας μαγιό οι άντρες δεν θα πάρουν τα ματιά τους από πάνω σας στην παράλια.

 

Έντονα, μυστηριώδη και girly χρώματα εντυπωσιάζουν τους άντρες στα γυναικεία μαγιό.


Μπορεί να μην μπορούν να διακρίνουν εύκολα τις χρωματικές διαφορές στις αποχρώσεις του λευκού τις οποίες ένα γυναίκειο μάτι αντιλαμβάνεται άμεσα και με ευκολία ωστόσο τα έντονα χρώματα είναι από τα αγαπημένα τους.


Εξαιρετικά δημοφιλές, και όχι άδικα, φαίνεται να είναι το all time classic μαύρο χρώμα που έκτος από ένα επιθυμητό μυστήριο προσδίδουν κομψότητα και στυλ σε όσες το επιλέξουν για το γυναίκειο τους μαγιό αυτό το καλοκαίρι. Είναι elegant και διαχρονικό και σίγουρα θα σε βοηθήσει να μαγνητίσεις τα βλέμματα καθώς περιορίζει τις ατέλειες του κορμιού σου. Όλες οι celebrities το προτιμούν στα εξωτικά τους ταξίδια, εσύ γιατί οχι; Για παράδειγμα, πρόσφατα η Ciara σε μια από τις πολλές θυληκές της εμφανίσεις με μαγιό επέλεξε ένα μαύρο μπικίνι με φραμπαλά που σίγουρα δεν πέρασε απαρατήρητο.

 


Για να επιστρέψουμε όμως στον σκοπό αυτού του άρθρου, που δεν είναι άλλος απο το να στρέψουμε τα ανδρικά μάτια πάνω μας ας σημειώσουμε ότι ένα εξίσου αγαπημένο αντρικό χρώμα είναι το κόκκινο της φωτιάς, καθώς στα ματιά των περισσότερων είναι μια σημαντική ένδειξη ότι το θηλυκό απέναντι τους αποπνέει αυτοπεποίθηση και δυναμισμό.


Αν τώρα εσείς δεν θέλετε να κινηθείτε σε τοσο έντονα χρώματα μην απογοητεύεστε καθώς και τα πιο παλ girly χρώματα φαίνεται να μην τους αφήνουν αδιάφορους. Ένα μαγιό σε ένα διακριτικό ροζ ή απαλό γαλάζιο που συνοδεύεται από την ανάλογη ναζιάρικη διάθεση από μέρους σας σίγουρα μπορεί να μείνει αξέχαστο σε ένα άντρα. Αυτές είναι κάποιες μόνο από τις χρωματικές μας προτάσεις. Ανακαλύψτε περισσότερα μαγιό στο site μας torouxo.gr!

 

Διαβάστε εδώ: Τα 19 μαγιό που είναι τάση το καλοκαιρι 2019

 

Γυναικεία μαγιό που αφήνουν ελάχιστα στην φαντασία.


Το κυριότερο στοιχείο για να εντυπωσιάσετε έναν άντρα στην παράλια είναι του προσφέρετε άπλετο αισθησιακό θέαμα. Με απαραίτητη προϋπόθεση ότι έχετε τις ιδανικές αναλογίες ή έστω ένα καλλίγραμμο κορμί φροντίστε το γυναίκειο μαγιό που θα επιλέξετε να αφήνει μόνο τα απαραίτητα στην φαντασία.


Οι εναλλακτικές επιλογές για να πετύχετε το στόχο σας σήμερα είναι περισσότερες από ποτέ και μπορούν να ικανοποιήσουν όλα τα γούστα. Σίγουρα θα πρέπει να κινηθείτε στο φάσμα ενός μπικίνι. Μπορεί το γυναίκειο σας μαγιό να είναι ένα τριγωνάκι με λεπτό κορδόνι στο πλαϊνό ή ένα string μπικίνι που αναδεικνύει μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια του κορμιού σας. Μια από τις δυο παραπάνω επιλογές όπως και κάθε παραλλαγή μπορεί να σας εγγυηθεί ότι το θερμόμετρο θα ανέβει στα ύψη.


Από εκεί και περά λεπτομέρειες όπως ένα αέρινο βολάν στο επάνω τοπ ή στο μπικίνι μπορεί να δημιουργήσει ένα πιο ρομαντικό και αισθησιακό σύνολο που τραβά τα βλέμματα. Ανακαλύψτε περισσότερα σέξι, μικροσκοπικά και αισθησιακά μαγιό στην ιστοσελίδα μας!


Λαμβάνοντας υπόψη σας τα δυο παραπάνω στοιχεία σίγουρα η επιλογή του γυναικείου μαγιό θα σας ανταμείψει όσο ποτέ άλλοτε. Μπορείτε να κοιμάστε ήσυχη ότι με τα μαγιό που θα ανακαλύψετε από το www.torouxo.gr όχι μόνο θα αναδείξετε στο έπακρο την πιο θηλυκή και κομψή πλευρά σας αλλα και δεν θα περάσετε ποτέ απαρατήρητη από τους άντρες λουόμενους σε κάθε εμφάνιση σας στην παραλία.


Μην στερήσετε από τον εαυτό σας αυτή την χαρά! Επισκεφτείτε toRouxo.gr και βρείτε το γυναικείο μαγιό που αναδεικνύει τον καλύτερο καλοκαιρινό σας εαυτό! Και μην ξεχνάτε! Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινήσεις σε σχέση με τα προϊόντα μας!