Έχετε αναρωτηθεί πόσο χρόνο σπαταλάμε στα καταστήματα για να βρούμε μία μπλούζα ή ένα παντελόνι που θα φορέσουμε μερικές φορές αφού το αγοράσουμε και πόσο λίγο χρόνο αφιερώνουμε στην εύρεση εσώρουχων που είναι απαραίτητα για την κάθε μας ημέρα; Το τελευταίο διάστημα βέβαια τα εσώρουχα ήρθαν στην μόδα και περισσότερο τα σετ εσώρουχων και έτσι δίνουμε περισσότερη σημασία στην επιλογή και αγορά τους σιγά σιγά! Βέβαια με μία απλή ματιά στο Internet είναι εύκολο να μπερδευτούμε ή να μην βρίσκουμε αυτό που θέλουμε καθώς δεν γνωρίζουμε πως να το αναζητήσουμε. Στο παρακάτω άρθρο θα αναφέρουμε τα βασικά πράγματα που πρέπει να σκεφτείτε πρωτού αγοράσετε ένα εσώρουχο και τις βασικές κατηγορίες και υποκατηγορίες εσώρουχων ώστε να μπορείτε να τα αναζητήσετε πιο εύκολα. Στο τέλος θα λύσουμε μερικές απορίες πελατών μας.

 

Ποιες είναι οι κατηγορίες εσωρούχων;

 

1.Κανονικό Εσώρουχο- Slip Εσώρουχο

 

Σλιπ Εσώρουχο Γυναικείο Άνετο Εσώρουχο και Βολικό

 

 

Είναι το εσώρουχο που η γραμμή του στο πίσω μέρος είναι κανονική και καλύπτει τουλάχιστον το μισό μέρος της οπίσθιας επιφάνειας του γλουτού. Είναι αρκετά βολικά ιδιαίτερα κατά τις «δύσκολες» ημέρες του μήνα καθώς εφαρμόζει καλύτερα η σερβίετα και αισθανόμαστε πιο άνετες.

 

2.Brazil Εσώρουχο

 

Μπραζίλ Εσώρουχα Τα πιο Αγαπημένα Γυναικεία Εσώρουχα

 

 

Τα Brazil(Μπραζίλ) εσώρουχα είναι τα πιο αγαπητά εσώρουχα για το γυναικείο φύλο. Κολακεύουν πολύ το σώμα και την λεκάνη και δεν γίνονται ενοχλητικά όσο τα φοράμε. Οι περισσότερες εταιρείες θα παρατηρήσετε ότι διαθέτουν πολύ μεγαλύτερο αριθμό σχεδίων σε Brazil εσώρουχα από ότι στις υπόλοιπες κατηγορίες.

 

3.Boxer Εσώρουχο-Μποξεράκια

 

Γυναικεία Μποξεράκια, Εσώρουχα για άνεση

 

 

Όλοι έχουμε τα μποξεράκια στο μυαλό μας ως ανδρικά εσώρουχα , όμως υπάρχουν και γυναικεία μποξεράκια! Πολλά σχέδια και σε πολλές εταιρείες θα βρείτε με μία απλή αναζήτηση στο Google. Είναι πολύ άνετα ιδιαίτερα τους χειμερινούς μήνες που τα υφάσματα είναι πιο χοντρά και δεν υπάρχει έννοια μήπως διαγράφουν στο παντελόνι. Φαίνεται να επιλέγεται περισσότερο από γυναίκες που ασχολούνται με τον αθλητισμό , ωστόσο αυτό είναι μία τυπική έρευνα μόνο.

 

4.Στρινγκ Εσώρουχο

 

Στρινγκ Γυναικεία Εσώρουχα Sexy Εσώρουχα και Αγαπημένα

 

 

Τα στρινγκ φαίνεται να είναι η δεύτερη αγαπημένη επιλογή για το γυναικείο φύλο. Για αρκετές είναι ενοχλητικά και για άλλες είναι ιδιαίτερα κομψά και αισθησιακά. Η αλήθεια είναι ότι αποδεσμεύουν το μυαλό της γυναίκας από το αν θα διαγράφει στο παντελόνι που μας απασχολεί αρκετά καλώς ή κακώς. Εάν επιλέξετε το σωστό στρινγκ σε νούμερο και ύφασμα μπορεί να γίνει υπερβολικά άνετο.

 

 

Αυτές ήταν οι βασικές κατηγορίες των εσώρουχων. Ωστόσο υπάρχει τεράστια ποικιλία σχεδίων και θα πρέπει να αναφερθούμε σε μερικές υποκατηγορίες:

 

1.Τάνγκα Εσώρουχο

 

Τι είναι το Τάνγκα Εσώρουχο;

 

 

Τα τάνγκα είναι εσώρουχα όπου τα πλαϊνά μέρη τους είναι πολύ λεπτά σε πλάτος και δεν καλύπτουν προς τα πίσω στο ισχίο αρκετή επιφάνεια. Αυτός είναι και ο λόγος που θα βρείτε συνήθως περισσότερα σχέδια στην κατηγορία των String εσωρουχων.

 

2.Hipster Εσώρουχο

 

Hipster Εσώρουχα:Τι είναι και πως μπορούμε να τα ξεχωρίσουμε;

 

 

Όλοι έχουμε αγοράσει έστω ένα Hipster εσώρουχο. Τι είναι το Hipster; Είναι εσώρουχα, συνήθως Brazil ή Σλιπ, που ειναι χαμηλά στο κάτω μέρος της κοιλιάς και πίσω είναι ελαφρώς πιο ψηλά προς την μέση.Η επιφάνεια που καλύπτουν στο οπίσθειο μέρος είναι περισσότερη σε σχέση με ένα απλό Σλιπ συνήθως, ωστόσο αφήνουν ακάλυπτο περισσότερο μέρος των γλουτών. Ανάλογα τον σωματότυπο μπορούν να γίνουν πολύ κολακευτικά!

 

3.Εσώρουχο χωρίς Ραφές

 

Τα πιο βολικά εσώρουχα είναι τα εσώρουχα χωρίς ραφές

 

 

Τα εσώρουχα χωρίς ραφές μπορούν να ανήκουν σε οποιαδήποτε κατηγορία. Είναι τα εσώρουχα που όπως γίνεται αντιληπτό και από τον τίτλο δεν περιέχουν ραφές. Είναι τα πιο βολικά εσώρουχα για εφαρμοστά ρούχα και λεπτά υφάσματα. Προτείνουμε να έχετε τουλάχιστον ένα στην ντουλάπα σας, θα σας εξυπηρετήσει σίγουρα!

 

4. Δαντελωτά Εσώρουχα

 

Σέξυ Δαντελωτά Εσώρουχα Μπραζίλ και Στρινγκ

 

 

Άλλη μία υποκατηγορία των εσωρούχων που ζητούνται πολύ από το γυναικείο φύλο είναι τα δαντελωτά εσώρουχα. Είναι τα πιο σέξυ εσώρουχα βάση του αντρικού φύλου και όλες οι εταιρείες φροντίζουν να περιέχουν μεγάλη ποικιλία σε σχέδια και υφάσματα.

 

5.Ψηλόμεσα Εσώρουχα

 

Ψηλόμεσα Εσώρουχα Καλής Ποιότητας σε Διάφορα Σχέδια

 

 


Είναι από τα πιο αγαπημένα εσώρουχα μίας γυναίκας. Όπως αντιλαμβανόμαστε πρόκειται για εσώρουχα που εκτείνονται προς την μέση και την αγκαλιάζουν. Είναι ιδιαίτερα βολικά και ταιριάζουν άψογα σε γυναίκες όπου το πλάτος λεκάνης τους είναι μεγαλύτερο και θέλουν να δώσουν την αίσθηση ύψους στην λεκάνη τους. Βέβαια μπορούν να ταιριάξουν εξίσου όμορφα σε όλους τους σωματότυπους. Μην θεωρήσετε βέβαια ότι θα πάρει τον ρόλο ενός κορσέ. Πρέπει πάντα να επιλέγετε εσώρουχα στο νούμερο σας. Εάν το επιθυμείτε θα ήταν καλύτερο να χρησιμοποιήσετε ξεχωριστά έναν κορσέ. Πάνω από το ψηλόμεσο εσώρουχό σας.

 

6.Βαμβακερά Εσώρουχα

 

Τα καλύτερα εσώρουχα για την υγιεινή της Ευαίσθητης Περιοχής είναι τα Βαμβακερά Εσώρουχα

 

 

Τα βαμβακερά εσώρουχα προτείνονται από όλους τους ειδικούς για την καθημερινότητα μίας γυναίκας καθώς βοηθούν στην καλύτερη αναπνοή της Ευαίσθητης Περιοχής και στην υγιεινή. Εάν δεν έχετε ακόμη αγοράσει βαμβακερά εσώρουχα θα πρέπει να προμηθευτείτε άμεσα και να τα εντάξετε στην καθημερινότητά σας!

 

7. Εσώρουχα Πολυεστέρα

 

Άλλη μία υποκατηγορία που ακούμε συχνά είναι τα εσώρουχα Πολυεστέρα. Είναι εσώρουχα που η σύνθεση τους γίνεται από αυτό το υλικό. Συνήθως τα εσώρουχα αυτά επιλέγονται περισσότερο για ιδιαίτερες στιγμές που δεν θα φορεθούν για πολύ ώρα και έτσι δεν θα εμποδίσουν την αναπνοή της περιοχής. Στο κατάστημά μας θα βρείτε πολλά σχέδια για ιδιαίτερες στιγμές που θα εντυπωσιάσουν το ταίρι σας και θα κάνουν την στιγμή καλύτερη. Αυτό βέβαια δεν συνεπάγεται ότι εάν επιλέξετε ένα βαμβακερό εσώρουχο θα μπορέσετε να το φορέσετε πολλές ώρες παραπάνω καθώς πρέπει να αλλάζουμε τακτικά τα εσώρουχά μας.

 

8. Σετ εσώρουχων

 

Σετ εσωρούχων με Δαντέλα για προσωπικές στιγμές και καθημερινότητα

 

 

Είναι πολύ χρήσιμο να διαθέτετε ένα σετ εσώρουχων είτε σετ Brazil, String, σετ με Hipster και ότι σας ταιριάζει και σας κάνει να αισθάνεστε πιο όμορφα. Πολλές γυναίκες τα επιλέγουν απλά για μία ιδιαίτερη στιγμή αλλά πολλές ακόμη θέλουν να ταιριάζουν πάντα τα εσώρουχα τους για να αισθάνονται ακόμα πιο όμορφα και πιο περιποιημένες. Είναι πολύ όμορφο να βλέπουμε στον καθρέφτη μας ένα όμορφο σετ είναι η αλήθεια!

 

9. Κορμάκια

 

Κορμάκια με δαντέλα και σιθρού ύφασμα για προσωπικές στιγμές

 

 

Μπορείτε να επιλέξετε ένα κορμάκι για την ημέρα σας αρκεί να φοράτε τα κατάλληλα ρούχα. Συνήθως τα κορμάκια είναι σε Brazil ή Σλιπ οπίσθιο μέρος επομένως θα είναι ιδιαίτερα βολικά. Φροντίστε μόνο όταν θα αγοράσετε ένα κορμάκι να επιλέξετε το σωστό μέγεθος για εσάς ώστε να μην σας προκαλεί ενόχληση. Φυσικά τα κορμάκια θα εκτοξεύσουν τις προσωπικές σας στιγμές και θα εντυπωσιάσουν το ταίρι σας!

 

Συχνές Ερωτήσεις:

 

Πόσο συχνά πρέπει να αλλάζω εσώρουχο;

 

Θα πρέπει να αλλάζετε τουλάχιστον ένα εσώρουχο ανά ημέρα. Φυσικά απαιτείται και συχνή καθαριότητα της περιοχής πριν αλλάξετε το εσώρουχο. Μην αφήνεται σε καμία περίπτωση το εσώρουχό σας πάνω από μία ημέρα χωρίς αλλαγή. Φροντίστε να τα πλένετε συχνά και να μην μένουν καιρό στον κάδο με τα άπλυτά σας . Τέλος να τηρείτε τις οδηγίες πλυσίματος που αναγράφονται στο καρτελάκι του εσώρουχου για την καλύτερη διατήρησή του.

 

Να αγοράζω String με 1€;

 

Ναι, είναι πολύ δελεαστική προσφορά και η αλήθεια είναι ότι όλοι το έχουμε σκεφτεί. Καλό είναι να αποφύγετε να αγοράσετε εσώρουχα με 1€ γιατί η ποιότητα τους είναι πολύ κακή και δεν θα μπορείτε να το φορέσετε πολλή ώρα για λόγους υγιεινής. Καλύτερα να δώσετε μερικά χρήματα παραπάνω και να επενδύσετε σε εσώρουχα που θα μπορείτε να τα φορέσετε περισσότερες ώρες και δεν θα φθείρονται στο πλύσιμο επομένως θα διατηρηθούν περισσότερο στον χρόνο.

 

Τι εσώρουχο χωρίς ραφές να επιλέξω;

 

Όπως είπαμε και προηγούμενως καλό είναι να έχετε τουλάχιστον ένα εσώρουχο χωρίς ραφές. Τι να προτιμήσετε; Αυτό κατά κύριο λόγο είναι στην προσωπική κρίση του καθενός. Ωστόσο είναι καλό να αναφερθεί ότι τα μποξεράκια χωρίς ραφές ή τα Slip , και γενικότερα εσώρουχα που καλύπτουν αρκετό οπίσθιο μέρος παρατηρείται πολλές φορές να διπλώνουν κατά την διάρκεια που τα φοράτε με αποτέλεσμα να δημιουργείται ένα περίγραμα στο εσώρουχο το οποίο γίνεται εύκολα αισθητό. Επομένως ίσως θα ήταν καλύτερο να επιλέξετε ένα Brazil εσώρουχο ή ένα Στρίνγκ. Διαφορετικά όπως έχουμε προαναφέρει να είστε πολύ προσεκτικές με την επιλογή του μεγέθους. Ούτως ή αλλως το εσώρουχό σας δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να σας πιέζει γιατί μπορεί να δημιουργήσει τοπικά ερεθισμό του δέρματος λόγω της τριβής.

 

Τι είναι τα G-String ;

 

Sexy Εσώρουχα G-String σε πολλά σχέδια

 

 


Δεν υπάρχει μεγάλη διαφορά από ένα απλό String. Τα G-String είναι Στρίνγκ που καλύπτουν ελάχιστα τα επίμαχα σημεία και κατ’ επέκταση απευθύνονται σε προσωπικές στιγμές κατά κύριο λόγο. Μπορείτε να νιώσετε αυτοπεποίθηση και πολύ αισθησιακή φορόντας ένα τέτοιο εσώρουχο και να απογειώσετε την στιγμή με τον σύντροφό σας.

 

Τι είναι T-String;


Αντίστοιχη ερώτηση πελατών μας με την προηγούμενη είναι και αυτή η ερώτηση. Το T (Ταφ) String απευθύνεται στο σχήμα της οπίσθιας όψης του εσώρουχου όπου θυμίζει το αντίστοιχο γράμμα της αλφαβήτου. Πολυ λεπτό ύφασμα σε πλάτος και ύψος της οπίσθιας επιφάνειας δηλαδή. Προτείνουμε οπωσδήποτε πολύ προσοχή στην επιλογή μεγέθους ειδικά στην συγκεκριμένη κατηγορία εσώρουχου διότι μπορεί εύκολα ένα λάθος νούμερο να γίνει πολύ ενοχλητικό για εσάς.

 

Τι είναι τα εσώρουχα με ανοιχτό καβάλο;


Άλλη μία υποκατηγορία εσώρουχων που μπορείτε να βρείτε είναι τα εσώρουχα με ανοιχτό καβάλο. Τα συγκεκριμένα εσώρουχα είναι μόνο για προσωπικές στιγμές καθώς δεν καλύπτουν καθόλου τα επίμαχα σημεία και δεν θα σας βολέψουν στην καθημερινότητα. Μπορείτε να προσθέσετε ένα τέτοιο στην ντουλάπα σας και να το χρησιμοποιείτε στις στιγμές με τον σύντροφό σας χωρίς να το αφαιρέσετε.

 

Τι διαφορά έχει το Σλιπ Στρίνγκ;

 

Σλιπ Στρίνγκ Εσώρουχα: Τι είναι και πως τα ξεχωρίζω;

 

 


Σίγουρα έχετε βρει στην αγορά ή και έχετε αγοράσει ένα Σλιπ Στρινγκ. Είναι εσώρουχο όπου το πίσω μέρος ενώ οριζόντια καλύπτει την επιφάνει που θα κάλυπτε ένα Σλιπ Εσώρουχο , προς τα επίμαχα σημεία γίνεται Στρινγκ. Θα σας εξυπηρετούσε πολύ να αγοράσετε ένα Σλιπ Στρινγκ χωρίς ραφές. Θα βρείτε βέβαια τα περισσότερα σχέδια με δαντέλα τα οποία είναι εξίσου όμορφα και χρήσιμα. Κολακεύουν πολύ σωματότυπους όπου η λεκάνη είναι μεγαλύτερη σε ύψος από ότι σε πλάτος ή τετραγωνική.