Όταν η ποιότητα στην μουσική, συνδυάζεται με την ποιότητα στο στυλ, το αποτέλεσμα είναι… η καλύτερη διαφήμιση.

Η Αρετή Κετιμέ, η ελληνίδα μουσικός, τραγουδοποιός και ερμηνεύτρια, με την ελληνική παράδοση που κουβαλάει μέσα της και την εξιστορεί με την υπέροχη φωνή της ή αλλιώς… το παιδί-θαύμα, φόρεσε και ανέδειξε φορέματα από το e-shop www.torouxo.gr. Για τις πρώτες εμφανίσεις του χρόνου, τις οποίες έκανε στο Αστερίσκο, ένα νεοκλασικό κτίριο του 1890 με εσωτερική αυλή, το οποίο συνδυάζει καλές γεύσεις και καλή μουσική, στο κέντρο της Αθήνας, επέλεξε τρια καταπληκτικά φορέματα από τη συλλογή του toRouxo.gr για να αναδείξει το στυλ και την θυληκότητά της.

 

 

Αν μπορούσαμε να περιγράψουμε με δύο λέξεις το στυλ της καλλιτέχνιδας είναι απλό και κομψό. Είναι η αλήθεια ότι, η όμορφη Αρετή Κετιμέ, μας έχει συνηθίσει σε ένα απλό αλλά ποιοτικό και κομψό στυλ ντυσίματος, που ανάλογα με τις περιστάσεις, το μετατρέπει σε girly και άλλοτε σε sexy. Συνήθως, για τις πιο καθημερινές εμφανίσεις, επιλέγει απλά φορέματα, σε γήινους τόνους, και σε άλφα γραμμή, ή τοπ, πουκάμισα και μπλούζες σε ροζ, μοβ και γαλάζιες, απαλές αποχρώσεις, με δαντέλα ή βολάν και από κάτω, τζιν ή απλό μονόχρωμο παντελόνι, συνδυαζοvτάς τα με διακριτικά κοσμήματα και ένα πολύ φυσικό μακιγιάζ. Η αγάπη της βέβαια, φαίνεται να είναι τα φορέματα, τα οποία και επιλέγει σε πιο έντονα χρώματα και πιο στενή γραμμή, συνδυάζοντάς τα με έντονο και κολακευτικό για τα χαρακτηριστικά της μακιγιάζ, για τις πιο επίσημες περιστάσεις. Όπως έκανε και στον Αστερίσκο με τα ποιοτικά μας φορέματα.

 

 H Αρετή, προτιμά απλό αλλά ποιοτικό και κομψό στυλ ντυσίματος
 Συνήθως επιλέγει απλά φορέματα, σε γήινους τόνους
 

Πάμε λοιπόν να τα δούμε ένα-ένα και να τα σχολιάσουμε!

 
Πώς ένα πουκαμισοφόρεμα σε αναδεικνύει και τονίζει τη θηλυκότητα σου

 

Το πρώτο πράγμα που παρατηρούμε σε αυτή την εμφάνιση είναι ότι και το κόκκινο χρώμα, τονίζει και ταιριάζει πολύ στα φυσικά χρώματα της Αρετής Κετιμέ. Το δεύτερο πράγμα, είναι ότι αν και συνήθως πιστεύουμε ότι ένα πουκάμισο δεν μπορεί να αγκαλιάσει όπως ένα φόρεμα, την γυναικεία σιλουέτα, αυτό το ρούχο μας αποδεικνύει το αντίθετο. Το πουκάμισο-φόρεμα με την ζώνη, κάνει ακόμα πιο σεξυ την σιλουέτα γιατί τονίζει τα σημεία, δίνοντας όγκο εκεί που πρέπει και ‘’σβήνοντας’’ τα υπόλοιπα. Το φόρεμα αυτό, το έχει συνδυάσει τέλεια με έντονο μακιγιάζ που συμπληρώνει το σέξυ αλλά κομψό look.

 

Φόρεσε κι εσύ μίντι φόρεμα σε στενή γραμμή όπως η Αρετή!

 

Σε μια άλλη εμφάνισή της, η ερμηνεύτρια, επιλέγει ένα πιο χαρούμενο και παιχνιδιάρικο look, φορώντας ένα κίτρινο φόρεμα. Πρέπει να παραδεχθούμε, πως αν και εκείνη προτιμά τα γήινα και απαλά χρώματα, και τα πιο έντονα της ταιριάζουν απόλυτα, άλλωστε, όπως φαίνεται από το νέο έτος, συμφωνεί και η ίδια! Η στενή του γραμμή κολακεύει πολύ την σιλουέτα της και το κόψιμο στο πάνω μέρος του, τους ώμους και τον λαιμό της. Όπως φαίνεται και στην φωτογραφία, αυτό το φόρεμα, σε βάζει αμέσως σε ένα πιο ‘’playful’’ mood.

 

Chic και σέξυ φόρεμα με διαφάνεια για επίσημες εμφανίσεις

 

Σε ακόμη μια κομψή εμφάνισή της η Αρετή Κετιμέ, φορά ένα σκούρο πράσινο φόρεμα, σε στενή γραμμή και με διαφάνεια στο επάνω μέρος. Αυτό το κομψό σύνολο, ξέρει πολύ καλά, ποια σημεία της να αναδείξει. Το κόψιμο του, λίγο πιο πάνω από τα γόνατα, μακραίνει το πόδι και η διαφάνεια, ‘’ανοίγει’’ ένα κλειστό φόρεμα και το κάνει πιο επίσημο. Αν και δεν προτιμά τα φανταχτερά αξεσουάρ, το πιο λαμπερό αξεσουάρ σε αυτή τη φωτογραφία είναι το χαμόγελό της!

Εάν σας άρεσαν και εσάς αυτές οι επιλογές και έχετε το ίδιο γούστο με την μουσικό, θα βρείτε τις ίδιες και άλλες πολλές στο site μας,για φθηνά φορέματα online.