Δεν υπάρχει τίποτα πιο βολικό από τα τζιν παντελόνια σου που συνδυάζεις τέλεια με τα χοντρά πουλόβερ σου. Το γνωρίζουμε. Ωστόσο, ξέρουμε πώς αν δοκιμάσεις τα νέα hot κομμάτια του 2019 στις γυναικείες φούστες, δε θα τις αλλάζεις με τίποτα. Οι γυναικείες φούστες του 2019 έρχονται με χρώματα σε διάφορα μήκη και σχέδια για να διαλέξεις ανάλογα με την περίσταση και το σωματότυπό σου. Έτσι, πλησιάζουν οι γιορτές και καλό είναι να ρίξεις μια ματιά στους τρόπους με τους οποίους θα μπορούσες να ανανεώσεις την γκαρνταρόμπα σου.

 

Πλισέ φούστες

 

Η νέα μόδα για τις πλισέ φούστες!

 

Οι πιο μοδάτες φούστες της σεζόν είναι οι πλισέ maxi και mini γυναικείες φούστες. Κι αυτό γιατί είναι ιδανικές όπου κι αν θες να τις φορέσεις, είτε στη δουλειά είτε στην έξοδό σου. Μπορείς να τη συνδυάσεις ιδανικά με ζώνη και πουλόβερ, με φαρδύ πουκάμισο ή με μονόχρωμη turtleneck μπλούζα. Ανάλογα πού πας, συνδύασέ την με μπότες, μποτάκια, γόβες ή sneakers και ένα ασορτί παλτό. Μην ξεχάσεις να προσθέσεις χρώμα στην εμφάνισή σου!

 

Pencil φούστα

 

Η απόλυτα θυληκή pencil φουστα που θα σε αναδείξει!

 

Μία επιπρόσθετη καλή επένδυση για την γκαρνταρόμπα σου είναι η midi pencil φούστα που θα είναι από τις πρώτες επιλογές μας και την άνοιξη του 2019! Όπως οι πλισέ φούστες, έτσι και η pencil ταιριάζει σε κάθε περίσταση. Ταίριαξέ την με πουκαμίσα, αλλά και με crop top και άσε το παλτό ή την γούνα σου να αποκαλύπτουν τις όμορφες καμπύλες σου όπως τις τονίζει η στενή σου pencil φούστα. Ίσως να θες να τη δοκιμάσεις και με τα sneakers σου για πιο urban εμφανίσεις.

 

Animal print φούστες

 

Τόλμησε να δοκιμάσεις το animal print και θα μαγνητίσεις τα βλέμματα!

 

Ιδανική για τις βραδινές σου εξόδους είναι η φούστα με animal print. Το λεοπάρ σχέδιο έχει καθιερωθεί ως το πιο must trend του χειμώνα και ίσως είναι η ώρα να το εντάξεις στη συλλογή με τις γυναικείες φούστες σου. Φόρεσέ το με μονόχρωμο γυναικείο πουλόβερ, turtleneck ή μπλούζα για να δώσεις έμφαση στο σχέδιο της φούστας σου. Έχεις την επιλογή να τη συνδυάσεις με ψηλά μποτάκια, μπότες, γόβες ή και με sneakers.

 

Μίνι φούστες

 

Δώσε βάση στους συνδυασμούς της μίνι φούστας σου!

 

Η μαύρη μίνι φούστα που βρίσκεται σίγουρα στην ντουλάπα σου αναζητά την παρέα πιο χρωματιστών μίνι για να μπορείς να εναλλάσσεις κατά τη διάρκεια ολόκληρου του 2019. Φόρεσέ την με πουκάμισο και γόβες σε πιο επίσημες εκδηλώσεις ή με πουλόβερ και αρβύλες για την καθημερινότητά σου. Εάν θέλεις να φορέσεις μια πιο λεπτή μπλούζα, φόρεσε από πάνω ένα δερμάτινο ή τζιν τζάκετ και βάλε τα πιο μεγάλα σκουλαρίκια σου για μια πιο Hip-hop εμφάνιση. Μην ξεχάσεις να το συνδυάσεις με ένα ενδιαφέρον καλσόν για πιο εντυπωσιακό περπάτημα.

 

Τζιν φούστες

 

Πρωί και βράδυ, η τζιν φούστα παραμένει η πιο safe επιλογη

 

Όπως το τζιν τζάκετ, έτσι και η τζιν φούστα πρέπει να είναι ένα από τα πιο κλασικά κομμάτια της γκαρνταρόμπας σου. Συνδυάζεται με τα πάντα, αν και δεν είναι τόσο επίσημη. Μπορείς να τη φορέσεις με χοντρά πουλόβερ, πουκάμισα ή φούτερ και ψηλές ή χαμηλές μπότες, με sneakers ή αρβύλες. Για πιο smart look, μπορείς να τη δοκιμάσεις με μαύρο turtleneck ή μπλούζα με animal print και σακάκι.

 

Φούστες με φερμουάρ

 

Η απόλυτη μόδα για το φετινό χειμώνα, φούστα με φερμουαρ

 

Ανερχόμενες το 2019 είναι και οι φούστες με φερμουάρ. Αυτές μπορούν να είναι mini ή maxi, τζιν ή σουέντ, χρωματιστές ή μονόχρωμες, αλλά το σίγουρο είναι ότι έχουν ένα άλλο τύπο. Αυτές είναι αρκετά πιο επίσημες από τις τζιν φούστες, οπότε ίσως να τη συνδυάζεις με ψηλά μποτάκια και γόβες κάθε φορά που έχεις νυχτερινή έξοδο. Ανάλογα με το χρώμα του φερμουάρ, χρυσό ή ασημί, διάλεξε τα αξεσουάρ σου και με το αντίστοιχο μακιγιάζ θα εντυπωσιάσεις!