Το καλοκαίρι μπορεί να απέχει ακόμη μερικούς μήνες αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν είναι ήδη στο μυαλό μας. Πολλοί από εμάς είναι σίγουρο ότι σχεδιάζουμε τις διακοπές μας και ονειρευόμαστε τα μπάνια που θα κάνουμε στις καταγάλανες θάλασσες της χώρας μας ή σε κάποια παραλία στο εξωτερικό. Αυτές οι παραλίες λοιπόν είναι που κάνουν αρκετές γυναίκες να σκέφτονται και κάτι άλλο: τα μαγιό 2018. Το μαγιό είναι το απόλυτο ρούχο του καλοκαιριού, δεν είναι μόνο το ρούχο που φοράμε για να χαρούμε τη θάλασσα και να απολαύσουμε τις πιο χαλαρές στιγμές του καλοκαιριού, αλλά είναι και το απόλυτο fashion item της εποχής. Όπως μπορείτε να καταλάβετε λοιπόν, το να διαλέξει κάποια το γυναικείο μαγιό της χρονιάς δεν είναι – και δεν πρέπει να είναι – απλή υπόθεση.

 

 

Οι συνεχώς μεταλλασσόμενες τάσεις στα γυναικεία μαγιό

 

Κάθε χρόνο τα trends όσον αφορά τα μαγιό φαίνεται ότι αλλάζουν, γιατί όμως συμβαίνουν αυτά; Ο λόγος είναι απλός: το μαγιό, όπως είπαμε και παραπάνω, είναι το απόλυτο ρούχο και fashion item του καλοκαιριού, είναι λοιπόν απόλυτα λογικό να ασχολούνται ιδιαίτερα με τα γυναικεία μαγιό τόσο οι διάσημοι designers όσο και οι fashion bloggers. Κατά συνέπεια, οι τάσεις εξελίσσονται συνεχώς κάθε χρόνο με αποτέλεσμα κάποια σχέδια να αρχίσουν να θεωρούνται ντεμοντέ ενώ άλλα που μέχρι και την προηγούμενη χρονιά θεωρούνται παλιομοδίτικα να μετατρέπονται στα πιο hot κομμάτια του καλοκαιριού. Πριν λοιπόν να επισκεφτείτε την παραλία, είναι σίγουρο ότι θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι το μαγιό σας είναι της μόδας. Επίσης, αν απλά έχετε βαρεθεί το μέχρι πρότινος αγαπημένο σας μαγιό και ψάχνετε για ένα καινούργιο που θα κάνει όλη τη παραλία να σας θαυμάζει, τότε εννοείται ότι θα πρέπει η επιλογή σας να είναι όσο το δυνατόν πιο chic και trendy. Ας δούμε λοιπόν αναλυτικά όσα πρέπει να ξέρετε για τα μαγιό 2018, έτσι ώστε να κάνετε τις καλύτερες επιλογές για φέτος και όχι μόνο.

 

 

Ολόσωμα μαγιό 2018: η πιο διαχρονική επιλογή

 

Τα ολόσωμα μαγιό είναι σίγουρα τα πιο διαχρονικά αλλά και τα πιο θηλυκά μαγιό πράγμα που φαίνεται και από το γεγονός ότι δεν έχουν φύγει ποτέ από τη μόδα εδώ κι έναν αιώνα περίπου. Μπορεί να μην είναι πλέον τα πιο σέξι λόγω της έλευσης των μπικίνι – αν και υπάρχουν και κομμάτια με κοψίματα που αφήνουν λίγα στη φαντασία παρά το ότι είναι ολόσωμα – αλλά σίγουρα παραμένουν πάντα μια trendy και άκρως θηλυκή επιλογή.

 

Δεν είναι καθόλου τυχαίο το γεγονός ότι δεν υπάρχει κολεξιόν μαγιό από καταξιωμένους και μη designers ή αφιέρωμα από blogger που να μην περιέχει και πολλά μαγιό αυτού του τύπου. Αυτό που είναι πολύ σημαντικό όμως όταν επιλέγετε ένα ολόσωμο, είναι να επιλέξετε ένα trendy κομμάτι το οποίο όμως θα τονίσει και σωστά το σώμα σας και θα σας κολακεύσει.

 

Μαύρο ολόσωμο μαγιό που δένει στον λαιμό Μπλε ολόσωμο μαγιο με διαφάνεια Ολόσωμο μαγιο με βολάν και φλαμίνγκο

 

Ας ξεκινήσουμε λοιπόν από τα βασικά, τα ολόσωμα είναι η ιδανική λύση για παχουλές καθώς όχι μόνο τους επιτρέπουν να κρύψουν τα παραπάνω κιλάκια τους αλλά τα σωστά κομμάτια τις κάνουν και σέξι και ζουμερές. Αν έχετε τα παραπάνω κιλάκια σας λοιπόν, να ξέρετε ότι αν και τα ολόσωμα μαγιό δεν θα αποτελέσουν μονόδρομο για σας το 2018, παραμένουν μία πάρα πολύ καλή και σικάτη επιλογή. Τα μαγιό με σχέδια είναι μία καλή επιλογή για σας καθώς θα αναδείξουν σωστά τις καμπύλες σας αφού είναι πολύ καλά στο να κρύβουν τη κοιλιά.

 

Αν έχετε μεγάλο στήθος – αυτό ισχύει ακόμη και για τις γυναίκες που αν και αδύνατες έχουν πλούσιο μπούστο – φροντίστε να επιλέξετε ένα μαγιό με ενίσχυση για να αποφύγετε τα «ατυχήματα». Τέλος, τα μαύρα ολόσωμα είναι μια διαχρονική επιλογή που θα αναδείξει σωστά τη σιλουέτα σας και θα σας δώσει ένα πιο μυστηριώδες και femme fatale look.

 

Όπως είπαμε και πριν όμως, τα ολόσωμα μπορεί να είναι και τα πιο σέξι μαγιό. Τα στράπλες μαγιό και αυτά με ανοιχτή πλάτη αποτελούν τις πλέον trendy αλλά και chic επιλογές και αυτό το καλοκαίρι και είναι τα πλέον κατάλληλα για μια μοδάτη και καλόγουστη σέξι εμφάνιση. Επιπλέον, τα ολόσωμα με δαντέλα στο ύψος του στήθους θα είναι ο καλύτερος τρόπος για να το αναδείξετε, αρκεί βέβαια να μην το παρακάνετε με το ντεκολτέ. Τέλος, τα μαγιό τύπου Baywatch, δηλαδή τα μονόχρωμα – κατά προτίμηση κόκκινα ή κίτρινα – μαγιό αθλητικού τύπου αποτελούν πάντα μία πολύ σέξι επιλογή που τραβά τα βλέμματα με τον σωστό τρόπο.

 

 

Ανάψτε φωτιές με σέξι μπικίνι μαγιό 2018

 

Όταν μιλάμε για σέξι μαγιό δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο νους μας πάει στα μπικίνι τα οποία είναι γνωστό ότι μπορούν να «ανάψουν φωτιές» στον ανδρικό και όχι μόνο πληθυσμό. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο το γεγονός ότι το όνομα τους προέρχεται από τα ομώνυμα νησιά όπου κι έγιναν οι πρώτες δοκιμές πυρηνικών βομβών. Τα μπικίνι μαγιό λοιπόν είναι σίγουρα ιδανικά για να αναδείξετε τις καμπύλες σας και το σώμα σας γενικότερα. Θα πρέπει όμως να δείξετε λίγη προσοχή για να μην γίνει το αποτέλεσμα υπερβολικά προκλητικό και όχι σέξι.

 

Ροζ στραπλες πολυμορφικό μπικινι Λευκό μπικίνι με κορδόνια στο πλάι Μαύρο Μπικίνι με κορδόνια

 

Φέτος θα είναι πολύ σέξι τα μπικίνι μαγιό με κρόσια, ωστόσο θα πρέπει να ξέρετε ότι καλό θα είναι να μην έχουν κρόσια και τα δύο κομμάτια. Προτιμήστε τα μαγιό που έχουν κρόσια στο κομμάτι που θα καλύψει το σημείο του σώματος σας που θέλετε να προβάλετε. Από εκεί και μετά θα πρέπει να προσέξετε και τις υπερβολές.

 

Το κομμάτι με κρόσια δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση να είναι ιδιαίτερα αποκαλυπτικό αφού τα κρόσια θα είναι αυτά που θα τραβήξουν το βλέμμα στο σημείο της επιλογής σας. Το ίδιο ισχύει και για το άλλο κομμάτι: θα πρέπει να είναι αρκετά plain. Αν έχετε μικρό στήθος, μπορείτε να επιλέξετε ένα μπικίνι με ενίσχυση για να κάνετε το στήθος σας να φαίνεται μεγαλύτερο, φροντίστε απλά το πάνω μέρος να καλύπτει αρκετά το πάνω μέρος του στήθους. Τέλος, τα μπικίνι τύπου μπραζίλ – αυτά που τόσο το πάνω όσο και το κάτω μέρος αποτελείται από τριγωνικά κομμάτια – θα είναι η πιο sexy αλλά και trendy επιλογή για το 2018, αλλά εννοείται ότι καλό θα ήταν να τα αποφύγετε αν δεν έχετε ένα πολύ γυμνασμένο σώμα. Με άλλα λόγια, τα brazil μαγιό είναι μία πολύ «δύσκολη» επιλογή την οποία θα πρέπει να μπορείτε και να «στηρίξετε». Αν έχετε έστω και την παραμικρή αμφιβολία επ’ αυτού, μείνετε μακριά τους!

 

 

Γίνετε ένα pin up girl με ψηλόμεσα μαγιό 2018!

 

Τα ψηλόμεσα μαγιό έχουν κάνει ένα πολύ δυναμικό comeback στην μόδα και κατά συνέπεια και στην αγορά. Για να καταλάβετε καλύτερα για τι τύπου μαγιό μιλάμε, είναι αυτά που φορούσαν τα λεγόμενα pin up girls που πρωταγωνιστούσαν στις ανδρικές φαντασιώσεις τη δεκαετία του 40 και αποτελούν μέχρι και σήμερα τον ορισμό του sex appeal.

 

Ψηλόμεσο μαγιό με χρυσά κορδόνια Μαύρο ψηλόμεσο βρακάκι με κορδόνια στο πλάι Μπλε μαγιό με κορδόνια

 

Ένα ψηλόμεσο μαγιό θα τονίσει τη λεπτή σας μέση και θα αναδείξει τους γλουτούς αλλά και το στήθος σας, γι’ αυτό και θεωρούνται και ιδιαίτερα σέξι και θα τα δείτε σε πολλά fashion shows και blogs το καλοκαίρι. Όμως, σε ποιες ταιριάζουν καλύτερα;

 

Εξ ορισμού, είναι η καλύτερη επιλογή για τις γυναίκες με τη λεγόμενη σιλουέτα κλεψύδρας, δηλαδή για γυναίκες που η περιφέρεια τους έχει το ίδιο άνοιγμα με το άνοιγμα των ώμων τους και κατά συνέπεια έχουν και μέση δαχτυλίδι. Η Marilyn Monroe, η Beyonce και η Kim Kardashian αποτελούν ιδανικά παραδείγματα αυτού του τύπου.

 

Ταιριάζουν επίσης ιδιαίτερα και σε γυναίκες με μεγάλη περιφέρεια καθώς θα κρύψουν τη περιφέρεια και τη κοιλίτσα τους και θα κάνουν τη μέση τους να φαίνεται λεπτότερη. Ψηλόμεσα μαγιό θα βρείτε πλέον σε όλα τα καταστήματα, οπότε σας συνιστούμε να τολμήσετε να δοκιμάσετε ένα και να δείτε πως σας κάθεται. Μπορεί να είναι η ιδανική επιλογή για σας και να μην το ξέρετε!

 

 

Ντυθείτε σαν fashion blogger με πλεκτό μαγιό 2018

 

Μπορεί απλά και μόνο η φράση πλεκτό μαγιό να μην σας φαίνεται λογική, αλλά πρόκειται για την απόλυτη τάση στην μόδα τα τελευταία χρόνια. Πολλές fashion bloggers τα θεωρούν τα πιο trendy και μοδάτα γυναικεία μαγιό και ανεβάζουν συχνά looks με αυτά σαν βάση στα blog τους. Όπως φαίνεται και από το όνομα τους, τα μαγιό αυτά είναι κεντητά – κάποιες φορές και στο χέρι – οπότε δεν είναι απλά ένα ρούχο που φοράς για να κολυμπήσεις ή να κάνεις ηλιοθεραπεία.

 

Μπλε μπικίνι με πλεκτό σουτιέν Λευκό πλεκτό μπικίνι Κοραλί μπικίνι με πλεκτό πάνω μέρος
 

Με ένα καλό πλεκτό μαγιό μπορείς να πας κατευθείαν από το μπάνιο σου στο πιο trendy club ή hot εστιατόριο της Σαντορίνης ή της Χαλκιδικής και να τραβήξεις όλα τα flash. Δεν είναι ένα απλό μαγιό λοιπόν, είναι ένα έργο τέχνης, ένα κόσμημα. Στην αγορά θα βρείτε σίγουρα αρκετά πλεκτά μαγιό και σε πολλά σχέδια. Θα βρείτε από πολύ απλά μέχρι πολύπλοκα σχέδια τα οποία έχουν γίνει στο χέρι. Εννοείται ότι υπάρχει και μεγάλη ποικιλία στις τιμές: όσο πιο πολύπλοκο το σχέδιο, τόσο πιο ακριβό και το κομμάτι. Σε eshop όπως το torouxo, θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία από σε μοναδικές τιμές για να διαλέξετε αυτά που σας ταιριάζουν. Αν λοιπόν σκέφτεστε να επισκεφθείτε ένα κοσμικό μέρος το καλοκαίρι, ένα μαγιό πλεκτό θα είναι η ιδανική επιλογή για σας.

 

 

Σέξι και όποιος αντέξει με μαγιό στρινγκ 2018

 

Το μαγιό string αποτελεί σίγουρα μία πολύ σέξι επιλογή και ίσως την πιο «εκρηκτική» πρόταση για το 2018. Για τα περισσότερα γυναικεία μαγιό λένε πως δεν χρειάζεται σώμα μοντέλου για να τα φορέσει μια γυναίκα, αλλά τα string ή τα μπραζίλ είναι η εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα. Ευτυχώς ή δυστυχώς, οι γυναίκες που μπορούν να φορέσουν ένα στρινγκ στην παραλία και να αναδείξουν σωστά το σώμα τους και όχι με έναν πρόστυχο ή ακόμη και αντιαισθητικό τρόπο, είναι λίγες.

 

Μπραζίλ λευκό μπικίνι με ζακάρ Κίτρινο μπικίνι παρτό πίσω μέρος Μπλε Φλοράλ μπικίνι μπραζιλ

 

Αν λοιπόν έχετε τεράστια αυτοπεποίθηση, φιλοδοξίες μόντελινγκ και η Μύκονος αποτελεί τον αγαπημένο σας προσδιορισμό, δοκιμάστε ένα string και δείτε πως σας πάει. Για τις υπόλοιπες, ένα σέξι μπικίνι θα είναι σίγουρα μία πιο safe αλλά και elegant επιλογή.

 

 

Αναδείξτε τους γοφούς σας με μαγιό σορτς 2018

 

Οι γυναίκες με τον λεγόμενο σωματότυπο καρότο – δηλαδή με φαρδιούς ώμους και στενούς γοφούς – δυσκολεύονταν να βρουν ένα μαγιό που να τους ταιριάζει και να αναδεικνύει σωστά το σώμα τους. Αυτό έχει αλλάξει με τα μαγιό σορτς. Πρόκειται για μαγιό τύπου μπικίνι το κάτω μέρος των οποίων είναι στην ουσία ένα σορτσάκι και όχι ακριβώς μπικίνι.

 

Το παραπάνω ύφασμα που έχει αυτό το κάτω μέρος αγκαλιάζει το πόδι και δίνει έμφαση στους γοφούς κάνοντας τους πιο έντονους ώστε να δημιουργείται μια πιο συμμετρική εικόνα στο σώμα. Αν λοιπόν έχετε κι εσείς σώμα – καρότο, τα μαγιό σορτς είναι μια trendy επιλογή που θα αναδείξει σωστά τη σιλουέτα σας.

 

Είστε αθλητικός τύπος; Προτιμήστε το αθλητικό μαγιό 2018

 

Οι γυναίκες που ασχολούνται πολύ με τον αθλητισμό έχουν μεν πολύ γυμνασμένα σώματα, αλλά συχνά υστερούν στον τομέα των καμπύλων, οπότε και διστάζουν να φορέσουν ένα πιο αποκαλυπτικό μαγιό όπως το μπικίνι. Τα αθλητικά μαγιό λοιπόν, σχεδιάζονται από εταιρείες αθλητικών ειδών και όχι μόνο και σκοπό έχουν να προσφέρουν μία trendy αλλά και συνάμα σέξι και θηλυκή εμφάνιση στις γυναίκες που αγαπάνε τα σπορ.

 

Ροζ ολόσωμο αθλητικό μαγιό Διαχρονικό μαύρο ολόσωμο μαγιό Εξώπλατο ολόσωμο μαγιο με φαρδιά ράντα

 

Αν λοιπόν ασχολείστε κι εσείς με το άθλημα της κολύμβησης και άλλα αθλήματα «του νερού» μπορείτε άφοβα να φορέσετε στη παραλία το μαγιό που φοράτε σο κολυμβητήριο. Όσες ασχολείστε με άλλα αθλήματα είτε επαγγελματικά είτε σαν χόμπι, μην διστάσετε να επισκεφθείτε καταστήματα αθλητικών ειδών και να δοκιμάσετε μαγιό για αθλήτριες. Να είστε σίγουρες ότι η εικόνα που θα δείτε στον καθρέφτη θα σας εκπλήξει ευχάριστα! Το καλύτερο είναι ότι παρά το γεγονός ότι τα μαγιό αυτά είναι επώνυμα, θα τα βρείτε συχνά σε προσφορές!

 

 

Ποιος είπε ότι είναι δύσκολο να βρεις όμορφα μαγιό 2018 για παχουλές;

 

Είναι αλήθεια ότι στο παρελθόν δεν έβγαιναν και πολλά γυναικεία μαγιό τα οποία να απευθύνονταν και σε plus sized γυναίκες, με αποτέλεσμα η αγορά να πλημυρίζει από αποκαλυπτικά μαγιό σε μικρά μεγέθη. Αυτό όμως πλέον αποτελεί παρελθόν, ειδικά αν σκεφτεί κανείς ότι η plus sized Ashley Graham είναι από τα πιο ακριβοπληρωμένα top models. Όπως είδατε και παραπάνω, τα ολόσωμα μαγιό είναι μία πάρα πολύ καλή επιλογή για σας και ειδικά για τις γυναίκες με κοιλιά. Προτείνουμε ένα ολόσωμο μαγιό με κρόσια τα οποία θα τονίζουν το πιο «ζουμερό» σημείο σας, δηλαδή είτε το στήθος είτε τους γλουτούς σας.

 

Φλοράλ μαγιό μεγάλο μέγεθος Τιρκουάζ μπικίνι για παχουλές Ροζ μπικίνι για πλούσιο στήθος
 

Αν έχετε πλούσιο στήθος και γλουτούς και δεν έχετε πολλή κοιλίτσα, μπορείτε να δοκιμάσετε και ψηλόμεσα μαγιό σε μεγάλα μεγέθη για ένα 40s pinup look. Αν έχετε μεγάλο στήθος, μπορείτε να τα αναδείξετε σωστά και με ένα ωραίο ψιλόμεσο μαγιό μπικίνι. Δεδομένου ότι πλέον ότι θα βρείτε εύκολα πολλά μαγιό σε μεγάλα νούμερα, είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα τα βρείτε και σε καλές τιμές.

 

 

Που θα βρείτε φθηνά μαγιό το 2018

 

Στις μέρες μας οι τιμές των ρούχων είναι κάτι που μας απασχολεί όλο και περισσότερο, πλέον όμως, χά&r