Παρόλο που υπάρχει ακόμα η νοοτροπία ότι τα αξεσουάρ είναι κυρίως για τις γυναίκες και μάλιστα θεωρούνται απαραίτητα για το γυναικείο στυλ, τα τελευταία χρόνια η ανδρική μόδα έχει θαρραλέα επενδύσει στα ανδρικά αξεσουάρ και τα έχει παρουσιάσει στην αγορά με μεγάλη επιτυχία. Συγκεκριμένα, οι ανδρικές τσάντες πλάτης, τα τελευταία χρόνια, φεύγουν από την έννοια του χρηστικού προϊόντος και πλέον φτάνουν να είναι συνώνυμες με το ανδρικό στυλ.

 

Φυσικά, αυτό είναι μια μεγάλη νίκη για την ανδρική μόδα, η οποία αρχίζει και βρίσκει ολοένα και περισσότερους στυλιστικά ‘’ανήσυχους’’ υποστηρικτές. Άλλωστε, δεν υπάρχει κάτι πιο γοητευτικό από τον άνδρα που ξέρει να ντύνεται και να αναδεικνύει την κομψότητα και την προσωπικότητά του μέσα από το στυλ του. Οι ανδρικές τσάντες, αποτελούν σχεδόν το ένα πέμπτο της αγοράς τσαντών πολυτελείας, σύμφωνα με την εταιρεία έρευνας αγοράς Euromonitor και η χρήση τους αυξάνεται. Η αξία της αγοράς των τσαντών αυτών, το 2019, προβλέπεται να ανέλθει περίπου στα 10 δισεκατομμύρια δολάρια!

 

Ο απόλυτος οδηγός για ανδρικές τσάντες πλάτης!

 

Μια από τις πιο αγαπητές επιλογές των ανδρών όσον αφορά το συγκεκριμένο αξεσουάρ, είναι οι τσάντες πλάτης ανδρικές ή αλλιώς σακίδια πλάτης. Κυρίως επειδή ταιριάζουν σε πολλές καθημερινές ανάγκες, λόγω της μεγάλης χωρητικότητάς τους και βέβαια της άνεσης, είναι ίσως η νούμερο ένα επιλογή για μια καθημερινή τσάντα. Εμπνευσμένες από τα σχολικά μας χρόνια, οι συγκεκριμένες τσάντες, έχουν λανσαριστεί από μεγάλους οίκους μόδας σε πάρα πολλές μορφές και οι επιλογές είναι πολλές. Πάμε να δούμε μερικές!

 

Το απαραίτητο αξεσουάρ κάθε άνδρα: τσάντες πλάτης

 

Ίσως οι πιο συχνές, είναι οι αθλητικές τσάντες πλάτης. Είναι σίγουρα η ιδανική επιλογή για το γυμναστήριο, για μια εξόρμηση στην εξοχή, για μια μικρή εκδρομή ή μια μεγάλη βόλτα με το σκύλο, ακόμη και για μια οποιαδήποτε χαλαρή βόλτα. Για τους αθλητικούς τύπους, είναι το απόλυτο must από θέμα χρηστικότητας και βολικότητας, αλλά και φυσικά από θέμα στυλιστικής άποψης.

 

Φτιαγμένα για περιπετειώδεις άνδρες!

 

Για τους ακόμα πιο αθλητικούς τύπους, που το fitness είναι γι’ αυτούς τρόπος ζωής, υπάρχουν τα σακίδια αναβάτη. Πρόκειται για ειδικά σχεδιασμένες τσάντες, για άτομα που συνεχώς αναζητούν την περιπέτεια! Διαθέτουν πολλές θήκες για όλο τον εξοπλισμό ενός αναβάτη -και όχι μόνο- και φυσικά είναι πάντα άνετες και ευκολόχρηστες.

 

Με τις χρεώσεις των αεροπορικών εταιρειών σε βαλίτσα, προτίμησε αυτό το σακίδιο

 

Αν βέβαια, το πάθος σου για περιπέτεια δεν γνωρίζει σύνορα, μπορείς να επιλέξεις και σακίδια πλάτης ταξιδιού, ή αλλιώς στυλάτες μικρές κομψές και βολικές βαλίτσες. Δεν χρειάζεσαι κάτι άλλο!

 

Πλέον θα παίρνεις περισσότερα μαζί από κλειδιά, λεφτά,κινητό

 

Για τους όχι τόσο αθλητικούς τύπους, που όμως λατρεύουν τις βόλτες ειδικά τις απογευματινές, οι κατάλληλες τσάντες για αυτούς είναι οι δερμάτινες τσάντες πλάτης ανδρικές. Αυτές οι τσάντες που είναι πολύ στην μόδα φέτος, ταιριάζουν με casual ντύσιμο ή και πιο επίσημο και αναδεικνύουν με τον καλύτερο τρόπο, ένα αντρικό σύνολο.

 

Διάλεξε το δικό σου επαγγελματικό σακίδιο! Ο σύμμαχος σου ακόμη και στις μέρες που έχεις πάνω σου πολλά βάρη

 

Αν όμως, δεν έχεις χρόνο για βόλτες γιατί έχεις πήξει σε επαγγελματικές υποχρεώσεις, θα σου χρειαστεί μια τσάντα για την δουλειά. Για μια τέτοια περίπτωση, προτίμησε επαγγελματικά σακίδια πλάτης ανδρικά. Αυτά τα σακίδια, έχουν αντικαταστήσει τον παραδοσιακό και πλέον οριακά ξεπερασμένο χαρτοφύλακα και προσδίδουν κύρος και κομψότητα σε μια επαγγελματική εμφάνιση.

 

Είσαι φαν των μηχανών αλλά χρειάζεσαι και το κατάλληλο σακίδιο μηχανής για να το δείξεις

 

Για τους πιο ‘’easy-rider’’ τύπους, αυτές οι επιλογές δεν θα τους ταίριαζαν τόσο όπως θα έκαναν οι τσάντες πλάτης μηχανής. Δίνει ύφος, στυλ, άποψη και φυσικά είναι η πιο κατάλληλη επιλογή αν οδηγείς μηχανή. Αν είσαι άντρας που η ασφάλεια των αντικειμένων σου, είναι το νούμερο ένα κριτήριο όταν επιλέγεις τσάντες, ξέρεις ήδη τι να κάνεις! Διάλεξε αντικλεπτικές τσάντες πλάτης, για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.