Όλες χρειαζόμαστε ένα σακάκι ή κάποια πανωφόρια σε κάθε εποχή - για να προστατευθούμε από τον ήλιο, για τη ζέστη και μερικές φορές απλά και μόνο για τους έξτρα πόντους που χαρίζουν στο στυλ μας. Ορισμένα από αυτά είναι διαχρονικά και αποτελούν τις στάνταρ επιλογές μας για όλο το χρόνο. Ως εκ τούτου, προκύπτει μια λίστα με τα διάφορα είδη από γυναικεία πανωφόρια που κάθε γυναίκα χρειάζεται στη ντουλάπα της. Αν και παλιά αμφισβητούσαμε τη συμβουλή της ελληνίδας μάνας , ας παραδεχτούμε ότι τα γυναικεία παλτό και μπουφάν έχουν γίνει απαραίτητα και δεν μπορούμε να φύγουμε πλέον από το σπίτι χωρίς αυτά!

Ετοιμαστείτε να δείτε τις βασικές κατηγορίες που πρέπει να έχουμε όλες στην ντουλάπα μας . Κυρίες, σημειώστε!

 

 

Γυναικεία Μπουφάν

 

 

Το αγαπημένο μας καπιτονέ μπουφάν που συνδυάζεται με όλα!

 

Τα προτιμάμε και σίγουρα όλες μας έχουμε έστω από ενα κλασσικό, καπιτονέ μπουφάν στη ντουλάπα μας! Οι βασικές κατηγορίες ενός χειμερινού μπουφάν είναι το μπουφάν παρκά και το φουσκωτό μπουφάν που συνήθως έχει γούνινη επένδυση, ή επένδυση υαλοβάμβακα που σε κρατάει σούπερ ζεστή! Η κατηγορία αυτή σε μπουφάν είναι πολύ παραπάνω από ένα απαραίτητο ρούχο για μια γυναίκα. Κορυφαίοι σχεδιαστές όπως ο Alexander McQueen, συνεχίζουν να εξελίσσουν συνεχώς το κλασσικό μπουφάν σε άλλο επίπεδο στυλ. Ένα χακί μπουφάν με γούνα που είναι το πιο διαχορνικό σχέδιο ή ένα χειμερινό μπορντό μπουφάν είναι must για κάθε γυναίκα και χρειάζεται να το έχει στην ντουλάπα της, ειδικά αν κατοικεί σε περιοχή με τσουχτερό κρύο! Φέτος βέβαια, που είδαμε σε όλες τις πασαρέλλες να κυριαρχεί η ώχρα, σου προτείνουμε να επενδύσεις σε ένα μουσταρδί μπουφάν, ειδικά αν είσαι μελαχρινή, για να πετύχεις το διαφορετικό στυλ που όλες μας θα θέλουμε να αντιγράψουμε!

 

Δερμάτινα μπουφάν

 

Κάνε οποιοδήποτε στυλ ροκ με αυτό το δερματίνη μπουφάν!

 

Τα δερμάτινα μπουφάν θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπη σε όλες εκείνες τις στιγμές που θέλεις να φορέσεις κάτι εκκεντρικό και ροκ από τη μία, αλλά να έχει αυτό το casual στοιχείο από την άλλη. Όταν θέλεις να το πετύχεις αυτό το επιμελώς ατημέλητο στυλ, αλλά δεν θέλεις να προσπαθήσεις πάρα πολύ ή για όλες εκείνες τις στιγμές που χρειάζεσαι απλά κάτι στους ώμους σου - τα δερμάτινα σακάκια είναι η απάντηση. Συνήθως διατίθενται σε περισσότερες παραλλαγές από όσες θα μπορούσαμε να φανταστούμε και το καλύτερο είναι ότι όλες φαίνονται εξίσου σέξι - είτε είναι κουμπωμένο, είτε ανοιχτό. Το μαύρο χρώμα είναι σχεδόν συνώνυμο με τα δερμάτινα σακάκια, αλλά μην φοβάσαι να τολμήσεις ταμπά, κόκκινο και γκρι, που είναι άλλες εξίσου κομψές επιλογές.

 

Εποχιακά μπουφάν

 

Το αμάνικο γιλέκο είναι ο καθημερινος σύμμαχός σου Το 90's μπουφάν που δεν φεύγει ποτέ από τη μόδα!

 

Οι περισσότεροι fashionistas δεν αναφέρουν το τζιν μπουφάν ποτέ όταν μιλάνε για καθημερινά βασικά items, επειδή υποθέτουν ότι έχετε σίγουρα ένα˙ είναι αυτονόητο. Ένα τζιν μπουφάν συνδυάζεται τέλεια με φορέματα, τζιν (double denim look), και πουκάμισα!Eίναι ιδανικό για εποχές όπως αυτή, που δεν έχουν πιάσει ακόμη τα βαριά κρύα αν θες να το συνδυάσεις με ένα ελαφρύ πουλόβερ. Ένα ακόμη απαραίτητο κομμάτι για τις μεταβατικές εποχές φθινόπωρο-χειμώνας, είναι τα αμάνικα μπουφάν, που συνήθως παραπέμπουν σε πιο αθλητικό στυλ και είναι τέλειο για την πρωινή σου βόλτα ή το γυμναστήριο, που απλά θες να βάλεις το φούτερ σου και να κινηθείς έντονα χωρίς περιορισμούς.

 

Γυναικεία παλτό

 

H Black Friday το 2018 στην Ελλάδα

 

Ένα παλτό trench (ή όπως το γνωρίζουμε εμείς, καμπαρτίνα) είναι αναμφισβήτητα το κορυφαίο στην κατηγορία του,αφού μιλάμε για ένα διαχρονικό και κλασικό κομμάτι που κάθε γυναίκα πρέπει να κατέχει. Ιδιαίτερη επισήμανση θα πρέπει να γίνει στο καμηλο παλτό που είναι πολύ κομψό και συνδυάζεται με οποιοδήποτε ντύσιμο. Στα θετικά του επίσης να αναφέρουμε ότι μας κρατάει ζεστές στις παγωμένες, χειμερινές ημέρες και ταυτόχρονα μας δίνει ένα αριστοκρατικό στυλ σε καθημερινές εξόδους όπως brunch με τις φίλες μας! Ένα basic μακρύ παλτό συνήθως δεν είναι αδιάβροχο αλλά αποτελείται από χοντρό ύφασμα επομένως σου δίνει όλη την προστασία που χρειάζεσαι ενάντια στα καιρικά φαινόμενα. Μπορείς να το συνδυάζεις με πουλόβερ και άλλα χοντρά χειμωνιάτικα ρούχα ή να το συνδυάσεις με οτιδήποτε πιο επίσημο, αν θες να πετύχεις ένα ακαταμάχητο σοφιστικέ look. Μια καπιτονέ τσάντα και μπότες μέχρι το γόνατο, σε συνδυασμό με παλτό με ζώνη θα απογειώσουν κυριολεκτικά το στυλ σου. Φυσικά μην επικεντρωθείς αποκλειστικά σε κάμελ αποχρώσεις, αλλά δοκίμασε και ζεστά χρώματα όπως πορτοκαλί, κόκκινο και κίτρινο, που είναι συναρπαστικές επιλογές για παλτό. Αν είσαι petite, δοκίμασε oversized, φαρδιά παλτό που θα σε αναδείξουν μοναδικά! Αν ψάχνεις για φθηνά γυναικεία παλτό,ήρθε η ώρα να σταματήσεις γιατί το eshop www.torouxo.gr είναι εδώ για να διαλέξεις μέσα από μία τεράστα ποικιλία αυτό που σου ταιριάζει.