Το καλοκαίρι είναι περίοδος εκδηλώσεων και Event και παρ’ όλη την κατάσταση που επικρατεί είναι πολύ πιθανό να είστε προσκεκλημένος σε έναν γάμο ή μία βάφτιση, σε ένα Party ή σε ένα μαγαζί που απαιτεί πιο Formal Ένδυση. Το Cropped Παντελόνι είναι το ιδανικό παντελόνι για αυτές τις περιστάσεις. Φυσικά μπορείτε να το επιλέξετε οπουδήποτε σας ταιριάζει.

 

Τι είναι το Cropped Παντελόνι;

 

Είναι τα ανδρικά κοντα παντελόνια – κυρίως υφασμάτινο – όπου το τελείωμα του παντελονιού στο κάτω μέρος, είναι ψηλότερα απο τον αστράγαλο. Τα cropped παντελόνια δεν είναι νέα μόδα καθώς έχουν αναβιώσει από τις ταινίες επόχης, θυμήσου το στυλ των peaky blinders,

 

Πως μπορείτε να το συνδυάσετε;

 

1.  Γάμος

Μπορείτε να τα επιλέξετε είτε ως καλεσμένος σε γάμο είτε ως γαμπρός. Είναι ιδιαίτερα άνετα και δεν σας περιορίζουν στην επιλογή του παπουτσιού γιατί το κόψιμο του συγκεκριμένου παντελονιού κολακεύεται με όποιο παπούτσι επιλέξετε ακόμα και εάν είναι χειμόνας και επιλέξετε μποτάκι. Εάν είστε καλεσμένος μπορείτε να συνδυάσετε δύο υφές λινό: παντελόνι και πουκάμισο. Έτσι θα είναι αρκετά δροσερό ντύσιμο και πολύ εντυπωσιακό. . Φυσικά μπορείτε να επιλέξετε και άλλα υφάσματα με Cropped παντελόνι και να αφήσετε εξίσου εντυπώσεις! Φορέστε ακόμη το αγαπημένο σας ρολόι και περιποιηθείτε τα μαλλιά και την γενιάδα σας.

 

Ανδρικό Ντύσιμο για Γάμο:Πως να έχετε στυλ σαν καλεσμένος και να αφήσετε εντυπώσεις!

 

 

 


Εάν ο γάμος είναι δικός σας και ψάχνεται γαμπριάτικο κοστούμι τότε μπορείτε να επιλέξετε ένα κοστούμι με Cropped παντελόνι. Είναι αρκετά σύνηθες να επιλέγεται τέτοιου είδους κοστούμι στον γάμο. Φυσικά θα προτείναμε να αποφύγεται το λινό ύφασμα γιατί είναι πιθανό να μην απογειώσει το ντύσιμο όπως το θέλετε. Καλύτερα εάν θέλετε το πουκάμισό σας να είναι λευκό λινό και να επιλέξετε Cropped Παντελόνι με γιλέκο σε άλλη ύφανση για να είναι πιο δροσερό.

 

Γαμπριάτικο Κοστούμι με Cropped Παντελόνι

 

 


2. Βραδινή Έξοδος

 

Βραδινή Έξοδος : Πως να ντυθώ με στυλ;

 

 

Σε μία βραδινή έξοδο που θέλετε να παρεβρεθείτε πιο περιποιημένος μπορείτε να συνδυάσετε ένα Cropped παντελόνι με ένα T-Shirt. Συνηθίζεται το μπλουζάκι να μπαίνει μέσα από το παντελόνι αλλά εάν αυτό σας κάνει να αισθάνεστε περίεργα μπορείτε εννοείται να το φορέσετε έξω από την μπλούζα. Επιλέξτε αξεσουάρ ανάλογα το μέρος και την περίσταση. Ένα απλό σνίκερ θα απογειώσει το Outfit.

 

3. Επίσημη εκδήλωση

 

Επίσημο ντύσιμο με Cropped Παντελόνι για εκδηλώσεις

 

 

Σε μία επίσημη εκδήλωση είναι προτιμότερο , ειδικά το καλοκαίρι, να επιλέξετε ένα Cropped παντελόνι από μία βερμούδα. Για να δώσετε πιο σοβαρό ύφος στο ντύσιμο μπορείτε να προσέξετε τις χρωματικές παλέτες που θα χρησιμοποιήσετε να είναι λευκά και γήινα και το ύφασμα της μπλούζας ή του πουκάμισου. Πολύ ιδιαίτερη ιδέα είναι να επιλέξετε ένα Κοντομάνικο Πουκάμισο χωρίς κουμπιά. Θα το βρείτε στην αγορά συνήθως σε λινό υφάσματα.

 

4. Πάρτυ

 

Πάρτυ: Βάλε το Φλοράλ Πουκάμισό σου και ένα Croped Παντελόνι

 

 

Εδώ είναι που μπορείτε να ξεφύγεται από το κλασικό ντύσιμο με Cropped Παντελόνι πολύ πιο εύκολα και να δημιουργήσετε μοναδικούς συνδυασμούς. Ένα Floral πουκάμισο, ένα εμπριμέ T-Shirt, ή και ένα ιδιαίτερο ύφασμα όπως σατέν σε συνδυασμό με το κατάλληλο Cropped Παντελόνι θα σας δώσουν άλλο επίπεδο στην εμφάνισή σας. Μπορείτε να επιλέξετε πάλι σνίκερ ή πέδιλο ανάλογα με το μέρος που θα γίνει το Πάρτυ.

 

5. Εργασιακό Χώρο

 

Τι να φορέσω στην δουλειά; Αντρικό Ντύσιμο για την δουλειά

 

 


Πολλά επαγγέλματα απαιτούν ένα πιο προσεγμένο ντύσιμο στον χώρο εργασίας ή οι ίδιοι οι υπάλληλοι επιθυμούν να εκπέμπουν ένα πιο σοβαρό κύρος. Και έτσι το ερώτημα είναι: Τι να φορέσω στην δουλειά; Το να επιλέξετε ένα Cropped παντελόνι για την εργασία σας θα σας εξυπηρετήσει. Μπορείτε να έχετε 2-3 παντελόνια σε διαφορετικά χρώματα στην ντουλάπα σας και να τα αλλάζετε και τι το καθιστά τόσο εξυπηρετικό; Ακόμη και ένα πρωϊνό να μην προλάβετε να σιδερώσετε το πουκάμισό σας ή να μην υπάρχει ένα διαθέσιμο πουκάμισο το Cropped παντελόνι ανεβάζει το ντύσιμο από μόνο του και έτσι μπορείτε να επιλέξετε ένα T-Shirt ή ακόμα καλύτερα ένα Polo μπλουζάκι και να έχετε ακριβώς το ίδιο αποτέλεσμα.